Annons
Annons

Bloggar

MODE OCH INREDNING

Caroline Sandström
Caroline Sandström är chefredaktör på tidningen CHIC. I hennes blogg kan du läsa om allt från hennes dagliga inspiration till mode, skönhet, konst och en hel del inredning.

Läs Carolines blogg här

Hanna MW
Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning.

Läs Hanna MW:s blogg här

Ellen Claesson
Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.

Läs Ellens blogg här

Angelica Aurell
Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden och har drivit bloggen Angelicas Closet sedan 2006. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och drömmer alltid om nästa wrapklänning från DvF

Läs Angelicas blogg här

LIFESTYLE

Michaela Hamilton
Michaela Hamilton är krönikör i CHIC och jobbar även med PR samtidigt som hon skriver sin första roman. I hennes blogg uttrycker hon känslor i form av längre texter blandat med bakning, reseguider och en del mode.

Läs Michaelas blogg här

Josefine Ringblom Berg
Josefine Ringblom Berg är gift med fotbollsspelaren Marcus Berg. I bloggen får du följa hennes liv som fotbollsfru och tvåbarnsmamma i Aten med shopping, mammaliv och inredning.

Läs Josefines blogg här


Annons

MEST LÄST


Laddar