Annons

Annons

Bloggat om Årets Chicaste 2011
Annons


Elsa Billgren på Årets Chicaste 2011. Klicka på bilden för att se fler bilder!

Elsa Billgren på Årets Chicaste 2011. Klicka på bilden för att se fler bilder!

Nyfiken på vad gästerna på Årets Chicaste 2011 hade att säga om galan? Här är vad några utvalda blogginlägg!

Elsa Billgren, programledare: – Tidningen CHIC hade prisutdelning för årets chicaste på Berns och det verkade ju trevligt. Vi gick röda mattan och log för alla kamerorna som vanligt. Ungefär så här avslappnat.

Rebecca Simonsson på Berns. Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Rebecca Simonsson på Berns. Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Rebecca Simonsson, nattklubbschef: – Så här såg jag ut igår! Tusen tack till Chic för en supertrevlig gala igår, och TACK till alla härliga tjejer som kom på middagen!

Pernilla Wahlgrens dragkedja gick sönder!

Pernilla Wahlgrens dragkedja gick sönder!

Pernilla Wahlgren, artist: – Stressat som en galning idag med allt som måste fixas. Bianca var gullig och fixade mitt hår så jag kunde sminka mig samtidigt! Mitt middagssällskap väntade redan på Berns. Snart var jag klar och Bianca bara skulle bara dra igen dragkrdjan på klänningen som jag valt ut till kvällens festligheter. DÅ GÅR DRAGKEDJEAHELVETET SÖNDER…!! Och naturligtvis gick den sönder mitt i men Heeeelt omöjlig att få upp ovanifrån! Tror ni att jag kom UR den här?!! Svaret är NEJ. Jag fick varken ned den över bysten eller upp över axlarna! Så där stod jag med en väntande taxi utanför och klädd i en trasig klänning som inte gick att ta av!!
Det var bara att plocka fram saxen… Tyvärr. Men nu sitter jag äntligen i taxin – i en NY och HEL klänning – och snart är jag framme hos vännerna på Berns!

Semra Dedic blev utnämnd till Årets Vardagschic 2011.

Semra Dedic blev utnämnd till Årets Vardagschic 2011.

Semra Dedic, Årets Vardagschic 2011: – Jag är årets vardagschic och det känns fantastiskt. Jag är full av lycka i hela kroppen! Tack till alla underbara människor som besökte CHICS hemsida och röstade på mig. Jag vill inte åka hem!!! Jag vill stanna här för evigt och göra det jag älskar. CHIC-teamet fy tusan vilket gäng ni är. Underbara och galet, fullkomligt, obeskrivligt fantastiska på alla sätt och vis. Charlotta vilken kvinna, hon inledde hela galan med en galet cool hiphop dans och satte ribban jävligt högt, visade modefolket hur många fantastiska egenskaper en riktig fashionista CHIC kan bära på. OnePiece in my face! Tack alla för en fantastisk kväll. Nu sitter jag och mumsar i mig god hotellfrukost tillsammans med fantastiska CHIC-tidningen. Spring i väg till affären och kööööp den nu, det här numret vill ni inte missa och inte nästa nummer heller och inte nästa och inte nästa efter det! CHIC ÄR BÄST.

Daniel Nyhlén och Suzanne från Scandinavian Cosmetics.

Daniel Nyhlén och Suzanne från Scandinavian Cosmetics.

Daniel Nyhlén, chefredaktör improveme.se: – Oj, vad trevligt det blev när Charlotta Flinkenberg och gänget bakom tidningen CHIC bjöd in till gala med prisutdelning på Berns igår. En proffsigt genomförd och underhållande kväll. Träffade en mängd fantastiska människor i minglet. På bilden syns jag med härliga Suzanne från Scandinavian Cosmetics. För de som undrar är kostymen & slipsen från Dolce & Gabbana.

Frida Danielsson och hennes kollega Lollo.

Frida Danielsson och hennes kollega Lollo.

Frida Danielsson, Bachelorette: – Ojojoj vad jag ä trött idga, med tanke på gårdagens roligheter. Men.. Det var det värt! CHIC bjöd alltså in till gala, där de bl.a. delade ut pris till Årets Chicaste Fashionista. Jag tog med mig min kollega Lollo och här är vi redo för att bege oss mot Berns.

Freja Kjellberg på Berns. Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Freja Kjellberg på Berns. Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Freja Kjellberg, modell: – Puss från Berns!

Ajda Bajgoric är ett chict preggo! Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Ajda Bajgoric är ett chict preggo! Klicka på bilden för att se hela outfiten!

Aida Bajgoric, fd bloggare på CHIC: – Igår kväll CHIC-ades det loss på Berns med tidningen CHIC och dess glamourösa gäster. Det kom fram en jättetrevlig lady som jobbar för MOM2MOM, de letade “chica preggos” under galan som fick presentkort på Isabel Adrians nya mamma kollektion (som förövrigt är jättefin, favoriten är den gula klänningen som jag troligtvis hade haft på mig på galan om den kommit ut i tid). Jättetack till Mom2Mom och Isabel.

Nina Johansson träffade CHICs modeteam Csilla, Josefin och Hulda.

Nina Johansson träffade CHICs modeteam Csilla, Josefin och Hulda.

Nina Johansson, Sofis mode/Aftonbladet: – Igår hade Chic sin årliga gala – jag valde att gå dit, stå bakom gardinerna, kasta mat på gästerna och kolla med kikare på vad våra konkurrenter gör egentligen. Eller så kramade jag om Chic-tjejerna Csilla, Josefin och Hulda ovan och gratulerade dem till en bra fest och på hur inihelvetesjäklafantastiska de såg ut i sensommarsolen. Det är så vi jobbar.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar