Annons

Annons

Brad Pitt och Jennifer Aniston till rätten
Annons


Jennifer Aniston och Brad Pitt kommer kanske att mötas i rätten.

Brad Pitt, 46, och Jennier Aniston, 40, träffades inte på Golden Globe Awards, men de kommer kanske att få mötas i rätten! Båda har nämligen blivit kallade till rättegången mot Hollywood-agenten Todd Shermarya som de båda haft med att göra.

Det är Todds tidigare assistent Heather Devlin som stämt honom för sexuella trakasserier. Brad kallas dock som vittne eftersom Heahter hävdar att Todds byrå behållt designergåvor som egentligen var avsedda för honom, och Jennifer kallas eftersom Todd falsk anklagat henne för att ha klagat på Heathers arbete.

Snurrigt? Mycket. Todds advokat Keith Fink hävdar dock att alla anklagelser är påhittade av Heather, eftersom hon är sur för att hon fått sparken från byrån.

Brad Pitt och Jennifer Aniston var tillsammans i sju år, varav de fem sista åren som gifta. Paret gjorde slut 2005, i samband med att Brad spelade in filmen ”Mr & Mrs Smith” med Anglina Jolie, som han nu har sex barn tillsammans med (tre biologiska och tre adopterade). Jennifer är officiellt singel.

Brad Pitt och Jennifer Aniston 2002-2003.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar