Annons

Annons

Britney Spears skriver kärleksfullt brev till fansen
Annons


Britney Spears nya album  "Britney Jean" släpps 29 november 2013.

Britney Spears nya album ”Britney Jean” släpps 29 november 2013.

Britney Spears har lagt sina svåra år bakom sig. Den 31-åriga sångerskan släpper sitt nya album ”Britney Jean” fredagen den 29 november och skriver nu ett öppenhjärtigt brev till sina fans samtidigt som hon visar upp sitt nya albumomslag.

Kära fans,

Jag har inte suttit ner och skrivit till er på SÅ länge. Alldeles för länge. Vi har vant oss vid att dela med oss av våra tankar på 140 tecken, men ibland är det bra att sätta sig ner och skriva något lite längre och mer personligt. Jag håller på och färdigställer mitt nya album ”Britney Jean” de närmaste dagarna och ser fram emot att ni ska få höra det. Jag har lagt ner hela mitt hjärta och min själ i det här albumet och det har varit en fantastisk resa. Jag har lärt mig mycket om mig själv och när jag nu börjar blir klar påminns jag om den fantastiska bas av fans som stöttat mig de senaste 15 åren. Tack alla för att ni fortsätter följa mig på den här resan och för att ni låter mig göra det jag älskar att göra. Jag har svårt att förstå att det här är mitt åttonde studioalbum och jag vet att jag brukar säga att det är mitt mest personliga någonsin, men det är sant och jag är väldigt stolt över det.

Jag har varit med om mycket de senaste åren och det har verkligen inspirerat mig att gräva djupare och skriva låtar som jag tror alla kan relatera till. Att jobba med personer som Sia, William Orbit och så klart Will.i.am har varit en fantastisk upplevelse. De har lyssnat på alla mina idéer och hjälpt mig att förverkliga dem. Det är många glada och snabba danslåtar, men det var även viktigt för mig att visa min stryka, min attityd och min sårbarhet. Självklart har jag också några överraskningar till er.

Jag vill visa er de olika sidorna av Britney Spears. Jag är en sångerska. Jag är en mamma. Jag är rolig. Jag är din vän! Jag är Britney Jean.

Hoppas ni älskar mitt kärleksverk!

Love Always,

Britney

Britney Spears nya album "Britney Jean" släpps 29 november 2013.

Britney Spears nya album ”Britney Jean” släpps 29 november 2013.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar