Annons

Annons

Busy Philipps: ”Jag är besatt av Courteney Cox!”
Annons


CHIC träffade "Cougar Town"-stjärnan Busy Philipps när hon var i Stockholm.

När ”Cougar Town”-stjärnan Busy Philipps var i Stockholm nyligen fick CHIC en exklusiv pratstund med henne och pratade viktnoja, mode och varför hon – nästan – är besatt av sin motspelerska Courteney Cox.

NAMN: Busy Philipps.
ÅLDER
: 30.
BAKGRUND
: Främst känd för sina roller i filmerna ”White Chicks” och ”Home Room”. Har även medverkat i tv-serierna ”Dawson´s Creek”, ”Love Inc.”,  ”Entourage” och kultserien ”Freaks and Geeks (”Nollor och nördar” på svenska).
AKTUELL
: Spelar rollen som Laurie i tv-serien ”Cougar Town”. I höst börjar den andra säsongen av serien på Kanal 5.

I ”Cougar Town” spelar du galna och naiva Laurie. Kan du relatera till henne eller är ni varandras motsatser?
– Jag skulle inte säga att vi är varandras motsatser men vi lever väldigt olika liv. Hon festar vilt, jag är gift och har barn. Hon vet fortfarande inte vad hon vill göra med sitt liv medan jag vet vad jag vill. Men vi är båda lite galna.

Umgås du med resten av skådespelarna från ”Cougar Town” privat?
– Ja, vi är vänner allihop! Det är så kul, för när man börjar filma vet man aldrig om man kommer att komma överens med de andra. Oftast får man en bra yrkesmässig relation men det är sällan man kommer så bra överens att man vill gå på bio, konserter och gå ut tillsammans. Men det gör vi och det är så kul. Just nu börjar vi inte filma förrän i augusti men vi umgås ändå, går på varandras födelsedagsfester och så. Vi har jättekul tillsammans.

Hur är det att jobba med Courteney Cox?
– Hon är helt fantastisk, jag är nästan besatt av henne! Hon är rolig, omtänksam och en fantastisk komiker. Hon är väldigt generös också och är noga med att alla i showen ska synas lika mycket. Ibland kan hon säga ”Nej, i den här scenen vill jag att du ska vara roligare”. Det är inte vanligt. Hon är dessutom fantastisk privat, hon är en jättebra mamma och en bra fru. Jag har lärt mig så mycket av henne och är glad över att jag har henne i mitt liv.

Busy Philipps och Courtney Cox på inspelningarna av "Cougar Town".

Vad tycker du om så kallade cougars?
– Det är jättebra! Det är uppfriskande att äldre kvinnor har börjat ha lika kul som killarna.

Du fick nyligen barn men ser oförskämt vältränad ut. Hur kom du i form så snabbt?
– Tack så mycket! Jag tycker nog att det var en långsam process faktiskt. Som skådespelerska känner man en ständig press på att hålla sig i form, men att komma i form snabbt efter graviditeten var aldrig prio ett för mig. Jag tog tid på mig och åt hälsosamt. Det tog ungefär ett år att komma i form, och om man kollar på avsnitt 1-10 av serien ser man hur jag blir smalare och smalare. Så det har varit rätt jobbigt att vara med på tv, speciellt när man inte känner sig så vältränad. Men jag gick på diet och nu tränar jag löpning och pilates 4-5 gånger i veckan. Jag önskar att jag hann träna oftare. Jag försöker att komma iväg och träna när mitt barn Birdie sover. Men det är svårt när man har barn, eftersom man är så trött och inte hinner sova.

Vad har du för relation till mode?
– Jag älskar mode! Jag har alltid varit tjejig och älskat att klä upp mig. Jag spenderar mycket pengar på kläder. Men på sistone har jag inte shoppat så mycket eftersom jag inte har riktigt känt mig som mig själv eftersom jag har fått barn och gått upp i vikt och så.

Har du någon favoritdesigner?
Nicole Miller är en favorit, jag bär ofta hennes kläder på events. Jag älskar Marc by Marc Jacobs, Diane von Furstenberg och See by Chloé. Jag gillar de ”billigare” designerkedjorna, eftersom de plaggen oftast är mer bärbara.
– Hemma i Los Angeles handlar jag gärna på Opening Ceremony, eftersom du kan hitta allt från små japanska märken till större. Här i Stockholm gillar jag Nathalie Schuterman och Monki.

Kan du avslöja något om vad som händer i säsong 2 av ”Cougar Town”?
– Vi har inte börjat filma än, vi börjar filma om 5 veckor. Men det kommer nog att gå i samma riktning som det har gjort tidigare. Jules och Graysons relation kommer att vidareutvecklas och Laurie och Jules kommer att behöva konfrontera varandra om att Laurie har haft sex med Grayson.

Läs även: Courtney Cox: ”40 är det nya 20!”

CHICs Malin Ny med Busy Philipps.

Text och foto: Malin Ny Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar