Annons

Annons

Cameron Diaz attraheras av kvinnor
Annons


Cameron Diaz och Lake Bell på premiären av "Shrek".

Skådespelerskan Cameron Diaz, 37, som tidigare dejtat kända män som Justin Timberlake och John Mayer, anser att man bör skilja på kärlek och sexualitet:

– Sex och kärlek kan vara olika saker. Jag kan attraheras av en kvinna sexuellt, men det betyder inte att skulle bli kär i en kvinna. Även om jag skulle ha sex med en kvinna skulle det inte betyda att jag var lesbisk.

Om sin påstådda kärlekshistoria med basebollstjärnan Alex Rodriguez (som även dejtat Madonna och Kate Hudson) säger den blonda skönheten till Playboy:

– Nej, nej, nej. Jag har haft förhållanden ända sedan jag var 16 år. De senaste tre åren har jag gjort ett medvetet val att vara singel. Jag vill ha ett förhållande med mig själv just nu.

Hon erkänner dock att hon inte skulle säga nej till en dejt:

– Jag säger aldrig nej till en man som vill bjuda ut mig, om han inte är en riktig skitstövel. Det krävs en hel del av en kille för att våga bjuda ut en tjej som mig. Inte för att jag själv tycker att jag är så speciell, men jag tror många män känner sig lite skrämda. Det är inte helt okomplicerat att dejta någon som mig.

(Bilden på Cameron och Lake Bell har inget med rubriken att göra.)

Läs även: Vem är snyggast i jeansshorts? Rösta!

Cameron Diaz i Oscar de la Renta på premiären av "Shrek Forever After".

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar