Annons

Annons

Carey Mulligan: ”Jag känner mig gammal”
Annons


Carey Mulligan känner sig gammal.

Carey Mulligan känner sig gammal.

Den 24-åriga skådespelerskan, aktuell just nu i filmerna ”An Education” och ”Public Enemies”, erkänner att hennes livserfarenheter och jobb gör att hon känner sig betydligt äldre än sina 24 år.

– Jag känner mig äldre. Jag träffar en hel del äldre människor, en av mina närmaste vänner är till exempel skådespelaren Denis Lawson som är över 50 år gammal. Jag träffade honom när vi spelade in filmen ”Bleak House” tillsammans och då var jag bara 20 år gammal. Så på vissa sätt känner jag mig äldre, men samtidigt känns det som att jag fortfarande är 13 år, säger hon.

– Men samtidigt har jag jobbat ett tag, jag har en karriär, en egen lägenhet och lån- så ibland känner jag mig irriterande vuxen. Ibland vill jag bara vara 12 år gammal, fortsätter hon.

Trots sina stora framgångar har Mulligan inga planer på att fortsätta med skådespeleriet för alltid.

– Jag har alltid velat fortsätta så länge jag känner för det men jag kommer nog att sluta om jag blir uttråkad, frustrerad eller trött på att skådespela. Men det kommer nog inte att ske på ett bra tag, säger hon.

Läs även: Carey Mulligan nobbar Anna Wintours stilråd

Carey Mulligan känner sig betydligt äldre än sina 24 år.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar