Annons

Annons

Carey Mulligan: ”Shia är fantastisk!”
Annons


Carey Mulligan tycker att pojkvännen Shia LaBeaouf är fantastisk.

Carey Mulligan tycker att pojkvännen Shia LaBeaouf är ”fantastisk”.

Den 24-åriga it-tjejen träffade ”Transformers”-stjärnan Shia på inspelningarna av filmen ”Wall Street: Money Never Sleeps” i augusti förra året. Enligt Carey sade det klick direkt mellan skådespelarna.

– Den första gången vi läste manuset tillsammans var vi båda så nervösa. Det var bara jag, Michael Douglas och Shia, och varken jag eller Shia vågade titta upp någon gång. Jag har velat jobba med Shia ända sedan jag såg filmen ”A guide to recognizing your saints”. Han är fantastisk. Han var så underbar i den filmen och det gick väldigt bra att jobba tillsammans, säger hon.

Mulligan, som nyligen var nominerad till en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i ”An Education”, erkände också att hon planerar att ta en paus från skådespeleriet eftersom hon vill spendera mer tid med vänner och familj.

– Jag har faktiskt ingen filminspelning på gång för tillfället. Det har varit så svårt att ta beslut eftersom jag inte vill hoppa in i något. Min agent kom till mig och bad om den enda lediga halvtimmen jag hade på två veckor. Och jag var hemma, så jag ville egentligen träffa vänner och familj så jag sa: ”Ta inte de fem sista sekunderna jag har. Jag vill inte vara med i en film, jag vill inte vara på en poster!”, säger hon.

Läs även: Carey Mulligan: ”Jag känner mig gammal”

Shia och Carey sågs nyligen kyssas öppet i New York.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar