Annons

Annons

Carola visade upp sin nya pojkvän på Polarpriset
Annons


Carola Häggkvist med sin pojkvän Jimmy Källqvist på Polarpriset 2015.

Carola Häggkvist med sin pojkvän Jimmy Källqvist på Polarpriset 2015.

Sångerskan Carola Häggkvist, 48, strålade av kärlekslycka när hon anlände till Polarpriset med sin pojkvän Jimmy Källqvist, 44. Paret har träffats i drygt ett år, vilket Carola bekräftade för Expressen i februari.

– Tacksam till Gud, mina älskade barn, alla mina vänner och inte minst för min kärlek Jimmy som är så mycket av allt det jag längtat efter att jag knappt tror det är sant! har Carola skrivit i sin blogg.

Jimmy jobbar som musiker och spelar bas i bandet JB Quartet. Han är även med på Carolas sommarturné.

– Jag försöker vara både chef och flickvän. Men det är klart att vi är professionella. Då är jag chef och ser till att jag har mitt crew runt mig. Han behöver inte stå där med borsten. Han kan hänga med bandet. Man är så pass van att jobba med bandet.

Paret delar inte rum när de är ute på turné.

– Någon frågade om vi delar på bröllopssviten. Men vi har separata rum. Jag är en tuff chef.

Carola och Jimmy bor inte heller ihop privat, men har redan börjat prata om bröllop.

– Om vi ska bli sambor vill jag känna att vi har kommit dit där man har en ring på fingret. Vi började prata om giftermål häromdagen, men just nu känner båda att det ändå är fokus på turnén, säger Carola.

Det återstår att se om och när paret skrider till altaret!

Läs även:
Carolas shortskupp i Melodifestivalen: ”Jag får visa lite hud, det är fräscht”
Carola om tuttchocken på Guldbaggegalan: ”Vi fick tejpa lite”

Jimmy Källqvist och Carola på Polarpriset 2015.

Jimmy Källqvist och Carola på Polarpriset 2015.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures, All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar