Annons

Annons

Carolina Gynning lanserar drinkboken ”Min natt med Martini”
Annons


Carolina Gynning lanserar drinkboken boken "Min natt med Martini".

Konstnären, författaren, modellen och tv-personligheten Carolina Gynning lanserar ”Min natt med Martini”, ett personligt och intimt porträtt av en inspirerande livskonstnär. Vi möter Carolina som oemotståndlig femme fatale och klassisk Hollywoodskönhet när hon bjuder på spännande drinkrecept blandat med skildringar från resandets behag och sina egna bekännelser.

– Jag vill dela med mig av mitt fantastiska liv och hur jag tillbringar en perfekt sommarkväll. Att dricka en fräsch och god drink en varm sommarkväll är något jag vill inspirera alla att göra, säger Carolina Gynning.

Carolina Gynning lanserar drinkboken boken "Min natt med Martini".

Carolina ger läsaren en unik och personlig inblick i sitt liv, nära porträtterat av Magnus Magnusson, en av Sveriges ledande modefotografer och den internationellt kända illustratören Liselotte Watkins. Stylist är LA-baserade stjärnstylisten Martina Nilsson och den hyllade generationsförfattaren Per Hagman har skrivit förordet till boken som berättar om Carolinas ändlösa natt med Martini. Allt blandat med unika recept på sommarens bästa drinkar.

”Min natt med Martini” ges ut av förlaget Tivoli och kommer finnas i butik den 17 juni.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar