Annons

Annons

Caroline Blomsts t-shirts för Gina Tricot i butik nu
Annons


Modellen Klara Wester i Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.

Modellen Klara Wester i Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.

Modebloggaren Caroline Blomst har tidigare stylat Gina Tricotst T-shirtsatsning ”The Perfect Tee”. Nu har hon designat en egen minikollektion med fem T-shirts för märket. En av tishorna pryds av en bild på Caroline själv, resten med foton från hennes resa till Brasilien och Rio de Janeiro förra året.

– När Gina Tricot frågade mig om jag ville designa T-shirts åt dem blev jag jätteglad. Att designa har alltid varit en dröm och att få göra det med ett så stort och modemedvetet företag har varit fantastiskt. Jag ville göra något som jag själv skulle vilja ha på mig nu i vår och sommar, något som känns trendigt och bärbart, säger Caroline.

Kollektionen lanseras online och i butik 21 mars och tröjorna kostar 199 kr/st.

Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot.


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar