Annons

Annons

Cat Burglar Barbie by Christian Louboutin
Annons


Barbie-Louboutin-1

Ta fram barnet inom dig med ”Cat Burglar Barbie” från Christian Louboutin! Dockan kommer i en svart catsuit med fyra par skor, alla med tillhörande skolåda och påse. Dessutom får man med en resejournal med anteckningar från Barbies äventyr med Louboutin.

– Barbie är en sådan ikon, hur skulle jag kunnat tacka nej till detta samarbete? säger skodesignern.

Barbie själv, som firade 50 år förra året, säger i en intervju:

– De senaste åren har jag använt över en miljard skor, men mina Louboutins är helt klart mina favoriter! Christian är en fantastisk designer och jag älskar att umgås med honom. Mina specialgjorda Louboutins får mig att känna mig som den lyckligaste dockan i världen!

Dockan finns i begränsad upplaga hos Net-a-Porter för ca 1 200 kr.
Senare i år kommer fler dockor att lanseras.

Läs även: Lyxig champagne från Christian Louboutin och Piper-Heidsieck.

Cat Burglar Barbie by Christian Louboutin.Cat Burglar Barbie by Christian Louboutin.Cat Burglar Barbie by Christian Louboutin.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar