Annons

Annons

Charlotta Flinkenberg: ”Jag har fått bra mycket knäppa saker”
Annons


God jul, önskar Charlotta Flinkenberg!

God jul, önskar Charlotta Flinkenberg!

CHIC har ställt några snabba frågor om julen till våra bloggare. Hur firar de jul, vad önskar de sig och har de några bra julklappstips som inte kostar skjortan? Här är vad Charlotta Flinkenberg svarade.

Hur kommer du att fira jul i år?
– På julafton är vi hos min svägerska Sabina med min mans familj och på juldagen är vi hemma hos oss i huset med större delen av min familj (min mamma, syskonen, deras respektive och deras barn).

Vad är det bästa med julen?
– Mysfaktorn, den förväntansfulla atmosfären, att man tar sig tid att småsnacka med sina nära och kära, maten, att få slå in paket till barnen och se deras miner när de öppnar sina julklappar, dofterna av julgran, apelsiner med nejlikor i, köttbullar, saffran, alla mysiga julfilmer som visas på TV… Jag älskar faktiskt det mesta med julen och skulle lätt kunna fira jul fyra gånger per år!

Vad önskar du dig i julklapp?
– Fortsatt friska barn, guldfärgade YSL Tribute Heels, presentkort på massage, fårskinnstofflor (jag sliter ut ett par varannan månad under vinterhalvåret), hemgjord knäck och frikort för sovmorgnar några helger framöver.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Jag har fått bra mycket knäppa saker som känns lite edgy att nämna här då många av mina släktingar troligen läser detta… Men om jag ska vara diplomatisk så har jag fått en del husgeråd i knäppa material och catchy färger till tvivelaktiga användningsområden som inte direkt blivit använda, samt en del strumpor i fel storlek (då menar jag väldigt fel storlek), märkliga, pråliga prydnadsljus med en massa glitter och tjafs… Och just ja, biljetter till Rhapsody in Rock med Robert Wells (dom gav jag bort till en kollega som däremot blev jätteglad för dom!). Bästa julklapp: min man fixar alltid väldigt generösa och bra presenter. Dom där svarta presentkortkuverten till Nathalie Schuterman brukar jag verkligen uppskatta…

Har du något bra julklappstips som inte kostar så mycket?
– Mat och dryck tycker jag är roligt att ge bort. Slår man in det vackert med cellofan och tjusiga rosetter ser det genast lyxigare ut, även om det inte kostade mer än kanske 2-300 kr. Exempelvis kan man köpa finare ostar, eller lyxig choklad, eller såna där höga spettekakor, eller så köper man en flaska champagne som ofta mottagaren blir glad för. Och på smartphoto.se finns det massor av kul julklappsförslag som blir personliga eftersom du använder dina egna foton, kostar inte alls särskilt mycket! Jättekul att ge bort ett iPhone-skal med egen bild på, för 210 kr, som ett exempel. Men man måste vara ute i god tid…

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Alla våra läsare här på chic.se och i min blogg, som troget följer oss och är så engagerade, kommenterar, visar sin uppskattning och lojalitet och som är så underbara att ha som stöd. Särskilt ett sånt här år då det varit extra tufft för oss på CHIC.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Magnus Ragnvid


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar