Annons

Annons

Charlotta Flinkenberg laddar inför CHIC-galan 2014
Annons


Charlotta Flinkenberg på CHIC-galan 2012.

Charlotta Flinkenberg på CHIC-galan 2012.

Torsdag 4 september går CHIC-galan 2014 av stapeln på Berns i Stockholm. Priser delas ut till Årets Chicaste Fashionista, Celebritet, Karriärista, Bloggare, Läsare, Man och i år även ett nytt hederspris. Dessutom bjuds det på mat, dryck och ett hemligt uppträdande. Vi har tagit tempen på chefredaktör Charlotta Flinkenberg.

En dag kvar till gala. Är allt under kontroll?
– Absolut inte. Det är det aldrig, oavsett hur många människor vi tar in för extra hjälp kring galan eller hur långt i förväg vi har planerat så är det alltid saker som skiter sig i sista stund. Om man spanar in min blogg kan man få en liten känsla för vilket kaos jag tänker på… Det är en skräckblandad förtjusning det här med att ställa till med fest för över 600 personer.

Förra året hade du åtta olika outfits och året innan sju. Blir det nio i år?
– Du, jag har faktiskt inte hunnit räkna ihop det med alla ingångar och byten på scen, vi har manusgenomgång och möte med produktionsbolaget senare idag, så det återstår att se! Men om det var åtta förra året måste jag ju rimligtvis bära minst nio i år eftersom vi delar ut ett extrapris, så nio. Eller tio om jag är på bra humör! Eller så blir det bara en och den jag kommer i. Jag har lagt på mig lite den senaste tiden och flera av klänningarna jag ska bära har beställts/planerats för länge sedan då jag hade en annan storlek, så ja… Jag vet inte hur det här kommer att sluta! Fashiondrama…

Det här är sjätte året som CHIC-galan anordnas. Kommer årets gala att bjuda på några överraskningar?
– Ja, vi delar ut fler priser än tidigare, hela åtta stycken, varav ett är ett hederspris som juryn bestämt, som man inte har kunnat röstat på – som blir en överraskning på plats. Och så kommer nog en del att bli lite rädda när jag och mitt entourage gör entré. Det blir en bra entré, så mycket vet jag. Jag har inte klurat ut en lika bra sorti än, men vi har ju flera timmar på oss!

Tidningen CHIC relanserades som tjockare magasin för ganska precis ett år sedan. Hur har det gått?
– Otroligt bra! Så bra att vi nu utökar utgivningstakten från fyra till sex utgåvor nästa år. Omslaget med vår egen bloggare Ida-Marie har sålt all time high! Vi är väldigt glada och tacksamma över responsen från läsarna, det är bara på grund av dom och våra samarbetspartners som vi kan fortsätta ge ut CHIC i denna form. Tack för det!

Vad kan vi förvänta oss av CHIC i framtiden?
– Ännu mer fashion + function. Vi kommer att skriva äääännu mer om trender, mode och shopping. Det är det precis alla efterfrågar när vi frågar läsarna. Vilket är lite ironiskt eftersom tidningen redan består till 90% av shopping, ungefär. Men smartare mode och kul stylingtips – mer sånt blir det i framtiden. Och så har vi en kär medarbetare från förr som snart gör bejublad comeback, men den karamellen får jag suga på en vecka till innan jag avslöjar.

Läs även: CHIC-galan 2013: Toppar och dalar från kvällen, succéer och skandaler

Charlotta Flinkenberg på CHIC-galan 2012.

Charlotta Flinkenberg på CHIC-galan 2012.

 

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Eero Hannukainen/All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar