Annons

Annons

Charlotte Perrelli: ”Det är sjukt roligt att shoppa!”
Annons


Charlotte Perrelli är CHICs nya kändisbloggare.

Charlotte Perrelli är ny bloggare på Chic.se och nöjesredaktör Caroline Nilsson fick ställa några frågor inför premiären.

Hur känns det att blogga åt chic.se?

– Det känns jätteroligt. CHIC står för mycket av det som jag själv gillar och tycker är kul, även om min blogg inte bara handlar om mode. Poängen med att blogga är att folk får se mig ur en ärlig synvinkel.

Vad handlar din blogg om?

– Man får en inblick i hur mitt liv ser ut med mina ord. En ärlig blogg som speglar mig. Allt från de mest glamourösa tillställningarna till hemmabak. Jag tror att folk tycker det är roligt att det är blandat.

Vilka andra bloggar läser du?

– Jag är skitdålig på det. Det händer att jag går in och kollar någon gång ibland men det är inte så att jag slaviskt följer någon. Jag lägger fokus på att göra min egen blogg.

Beskriv din klädstil!

– Den är trendig, men samtidigt försöker jag ha en glamourös avskalad känsla. Jag gillar inte att tokblinga men det får gärna sticka ut och det får vara hög fashionnivå men med stil.

Hur blir du chic på nolltid?

– Jag gör mig i ordning extremt snabbt. Ett par höga klackar och en färgglad topp och örhängen. Sen är jag klar.

Senaste köpet?

– Ett par aprikosa jeans på BikBok. Som regel köper jag något varje vecka. Det är sjukt roligt att shoppa!

Skulle mode vara lika kul om du vägde tjugo kilo mer?

– Det är inte säkert att det hade varit lika lätt. Sitter inte kläderna bra är det inte lika roligt, så enkelt är det. Jag kan jämföra med när jag hade varit gravid och gick upp 25 kilo. Precis efter att jag hade fött var det inte roligt! Man känner att det bullar, sticker ut och inget sitter snyggt. Jag har alltid varit liten och nätt och aldrig behövt jobba för det tidigare.

Har det hänt att du gömt grejer för din partner?

– Absolut! Men det är fördelen med att jag själv är den som drar in pengarna. Fast det är klart att jag kan känna att det blir för mycket ibland.

Av: Caroline Nilsson


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar