Annons

Annons

Charlotte Perrelli: ”Det stämmer, jag är gravid!”
Annons


Charlotte Perrelli är gravid! Här med Anders Jensen den 24 oktober 2012.

Charlotte Perrelli är gravid! Här med Anders Jensen den 24 oktober 2012.

Fantastiska nyheter! CHICs forna bloggare Charlotte Perrelli är gravid! Hon bekräftade nyheten på sin nya blogg ikväll, där hon bland annat skriver:

– Jo, det stämmer som flera av er redan har uppmärksammat… En del har sett mig liiite rund om magen på scenen, kanske i ”Evita”? Någon hade uppmärksammat att bara Anders drack champagne på nyårsafton. Någon har sagt att det lyser lite extra om mina ögon. Vad vet jag?! Ni är observanta. Det stämmer, jag är gravid och vi är väldigt lyckliga!

Charlotte berättade så sent som i februari förra året exklusivt för CHIC att hon var sugen på fler barn:

– Jag har alltid varit sugen på fler barn. Jag har alltid trott att jag skulle ha fyra så jag har inga problem att gå in i den matchen heller. Men jag har inte direkt 15 år på mig.

Beviset! Charlotte Perrelli är gravid.

Beviset! Charlotte Perrelli är gravid.

Den 38-åriga sångerskan har två barn sedan tidigare med exmaken Nicola Perrelli; Angelo och Alessio. Charlottes nya man Anders Jensen har dottern Izabella med sitt ex Suzanne Sjögren.

– Mina pojkar vill ha en lillebror och Izabella vill ha en lillasyster. Hur det än blir så blir vi glada och nu går den under namnet ”Snobben” som Alessio har gett den. När jag förklarade att det kan ju faktiskt vara en tjej… Vi vet inte? Då såg han lite besviken ut och kontrade sedan med att då får den heta Snobbelina!

Graviditeten var enligt Charlotte planerad och hon är nu i fjärde månaden. Hon har under hösten och vintern spelat i musikalen ”Evita” på Malmö Opera och på slutet var det svårt att dölja den växande magen. Hon har dock inga planer på att dra ner på tempot. I sommar är det turné med ”Diggiloo” som gäller, precis som planerat.

Bilderna på Charlotte och Anders är tagna på premiären av ”Skyfall” 24 oktober 2012. Notera Anders hand på Charlottes mage.

Stort grattis Charlotte och resten av familjen, önskar vi på CHIC!

Läs även: Charlotte Perrelli: ”Gifter jag mig igen blir det på Bahamas”

Charlotte Perrelli är gravid! Här med Anders Jensen den 24 oktober 2012.

Charlotte Perrelli är gravid! Här med Anders Jensen den 24 oktober 2012.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar