Annons

Annons

Charlotte Perrelli gästar säsongens sista Skavlan
Annons


Charlotte Perrelli gästar Skavlan den 2 december kl. 21:00 på SVT1.

Charlotte Perrelli gästar Skavlan den 2 december kl. 21:00 på SVT1.

CHICs bloggare Charlotte Perrelli är en av gästerna i säsongens sista Skavlan, som visas ikväll (2/12) kl. 21:00 på SVT1. Övriga gäster är inga mindre än Håkan Juholt, Victor Muller, Linn Ullmann och Ane Brun.

Hur var det att vara gäst hos Skavlan?

– Väldigt trevligt! Enormt mycket intressanta ämnen som togs upp och det var en celeber skara människor där. Fredrik är en riktigt slipad journalist som jag verkligen ser upp till.

Avslöjas det några spännande hemligheter?

– Njae, vet inte om jag skulle kalla det hemligheter, men tror att tittarna får se och höra förklaringar som de säkert inte sett förut.

Vad tyckte du om de andra gästerna?

– Pålästa, kunniga, humor och glimt i ögat hade de allihop. Samtidigt som jag såg passion och en enorm drivkraft och man förstår helt enkelt varför en del människor blir mer framgångsrika än andra.

Hur känns det att vara Melodifestival-aktuell igen? Tror du på seger?

– Det känns extremt kul att vara med i matchen igen och jag känner mig enormt taggad. Jag tycker jag har en fantastisk låt, bra mycket bättre än ”Hero” enligt mig, men det är ju en smaksak såklart. Hoppas bara att folk gillar den och mitt framträdande. Jag ska göra mitt allra bästa även om jag förstår att det kommer bli svårt att vinna igen och inte ens vågar tänka tanken… Men det vore ju såklart helt ofattbart fantastiskt och en dröm!

Klicka här för att se fler bilder från inspelningen i Charlottes blogg.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Karin Törnblom


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar