Annons

Annons

Charlotte Perrelli har träffat en ny: “Gifter jag mig igen blir det på Bahamas”
Annons


Charlotte Perrelli har träffat en ny man!

Charlotte Perrelli har träffat en ny man!

Schlagerveteranen och frånskilda tvåbarnsmamman Charlotte Perrelli, 37, tog ut skilsmässa från otrogne maken Nicola år 2008 och hade först bestämt sig för att leva ensam med barnen, men nu har hon ändrat inställning – och träffat en ny man – vilket hon avslöjade i Nyhetsmorgon på TV4 i helgen.

Charlotte berättar exklusivt i senaste numret av CHIC:

– Jag vill gifta mig igen, men jag har svårt att se att jag skulle ha typen av bröllop som jag hade när jag gifte mig förra gången med med livvakter, häst och vagn, helikopter och hela kitet. Been there, done that. Gifter jag mig igen blir det på Bahamas, barfota på en strand.

Hon är inte heller främmande för att skaffa fler barn:

– Jag har alltid varit sugen på fler barn. Jag har alltid trott att jag skulle ha fyra så jag har inga problem att gå in i den matchen heller. Men jag har inte direkt 15 år på mig.

På lördag ställer Charlotte upp i Melodifestivalens fjärde deltävlingen med låten ”The Girl” som skiljer sig en del från hennes tidigare sound. Hon berättar för CHIC att det viktigaste inte är att vinna men att få en radioetta:

– Jag har en jättebra låt och skulle inte ställa upp om jag inte hade det. Min nya stil känns klubbigare och lite dansig, fräsch och 2012.

Läs hela intervjun med Charlotte Perrelli i CHIC nr 5, som kommer ut i butik 23 februari.

Charlotte har på sig en skjorta från Zara, byxor som hennes syster Kina Björck designat och låtit sy upp hos en skräddare och skor från Louboutin.

Av: Caroline Snabb Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar