Annons

Annons

Charlotte Perrelli: ”Jag kräktes mopedisten rakt i ansiktet!”
Annons


Charlotte Perrelli på semester i Thailand.

Charlotte Perrelli på semester i Thailand.

CHICs bloggare Charlotte Perrelli befinner sig just nu på en härlig tvåveckors semester i Thailand med hela sin familj. De är bland annat där för att fira Charlottes pappa som fyller 60 år. Det är dock inte första gången Charlotte är i Thailand, och hon har inte bara trevliga minnen därifrån. Hon berättar i sin blogg:

– Jag var här för närmare 10 år sedan första gången och den gången blev jag också magsjuk precis just här. My god så dålig jag var… Första gången kräktes jag på toan, sedan bestämde jag och Nicola oss ganska snabbt för att åka mot hotellet. Vi hoppade in i en tuk-tuk och jag hann kräkas ytterligare en gång till innan vi hoppade in i den. Sedan hängde jag ut ur tuk-tuken på vägen hem och spasch…stackars mopedist!!!! Han fick sig en spya rätt i ansiktet. Hujedamig så vidrigt! Det var mörkt och jag såg inte honom. Snyft!

Missa inte att besöka Charlottes blogg för fler underhållande Thailands-historier.

Charlotte Perrelli i Thailand.

Charlotte Perrelli i Thailand.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar