Annons

Annons

Charlotte Perrelli: ”Jag råkade skicka Dolce & Gabbana-klänningar till Myrorna”
Annons


Charlotte Perrelli är Sveriges chicaste celebritet 2009!

CHICs stjärnbloggerska Charlotte Perrelli kammade hem vinsten som Chicaste Celebritet 2009.

Grattis Charlotte, hur kändes det att vinna?
– Jätteroligt, verkligen. Det är alltid roligt att få uppskattning när det handlar om något som man själv har så stort intresse för och som man lägger ner mycket tid, energi och pengar på.

Shoppar du second hand?
– Nej, jag vill att kläder ska vara nya. Men jag tycker att det är coolt med folk som orkar leta och hittar guldkornen. Jag har ju själv råkat skicka grejer till Myrorna som har kommit från kemtvätten och som jag har trott varit något annat, bland annat några Dolce & Gabbana-klänningar. Förstår du, den som hittade dem…

Har du några bra stiltips?
– Många som ska klä upp sig går på för hårt, speciellt med accessoarer. Det blir örhängen och stora halsband, armband och gärna glitter i makeupen vilket gör att man till slut ser ut som en julgran. Det är jag allergisk mot. Jag tror att många tror att jag gillar sådant men jag fokuserar på en grej. Att göra saker med stil och vara lite sparsam. Har du väldigt sotade ögon, ha ett naturligt läppglans. Har du ett avancerat håruppsättning, ha en enkel klänning.

Läs hela intervjun med Charlotte i CHIC nr 13 (i butik 17 juni – 1 juli).

Av: Caroline Nilsson, Emilie Hermansson Foto: Fredrik Wannerstedt


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar