Annons

Annons

Charlotte Perrelli: ”Så blir jag chic på ett kick!”
Annons


Charlotte Perrelli spexar i sin diva loge på Pride-festivalen.

CHICs superbloggerska Charlotte Perrelli är alltid snyggt klädd, både när hon bakar bullar med barnen eller står på en scen. CHICs nöjesredaktör Caroline Nilsson har träffat henne och pratat mode och stil.

Hur lång tid tar du på dig att välja kläder när du ska gå ut?

– När det är jobb så krävs det ganska mycket planering men är det privat så är det nog rätt olika. Ibland har man ju ingen inspiration och man raffsar bland alla grejer, kollar nätet och tidningar, så det är olika.

Hur blir du chic på ett kick?

– Jag gör en snabb makeup, jag är extremt snabb på det. Stora örhängen, spara på maken, tångar till håret och höga klackar.

Bästa budgetfynd?

– Jag är inte sån som går på second hand och handlar jag gör aldrig det. Men jag har en skinnklänning från Zara med dragkedja i ryggen. Spelar ingen roll om man har två kilo för mycket eller för lite för det syns inte ändå. Den har jag använt så mycket. Jag är inte sån som springer på rean för jag orkar inte. Jag köper hellre färre grejer än att komma över de värsta kapen.

Värsta modemissen?

–  Hade du frågat mig för några år sedan så hade jag sagt skipantsen. Men nu har jag haft på mig skiten igen. Allt som man säger är fult kommer tillbaka en gång till. Det var ju samma sak med platåskor.

Vad har du på dig när ingen ser dig?

– Jeans och t-shirt. Jag är en riktig jeanstjej. När barnen har somnat och jag ska hålla på och fixa så blir det mjukisbrallor.

Om du bara fick välja tre olika plagg att gå klädd i resten av ditt liv – vad skulle du välja då?

– Jeans, skinnjacka och höga klackar.

Har du något drömköp?

–  I New York var jag inne på Matthew Williamson och andra designerbutiker. Varenda klänning kostade mer än 100 000 och jag skulle kunna tänka mig varenda en.

Har du någon stilförebild?

– Victoria Beckham är en modeförebild och hon lyckas alltid ligga rätt i tiden. Hon är cool! Jennifer Lopez klär sig också bra.

Vilket är ditt favoritplagg?

– Jag köpte en jättesnygg catsuit i grå denim från Tiger som jag har använt mycket.

Charlotte Perrelli är lika snygg till vardags som till fest!

Av: Caroline Nilsson, Emilie Hermansson Foto: Charlottes blogg, Jackeline Perez


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar