Annons

Annons

Cheryl Cole är rädd för botox
Annons


Cheryl Cole är rädd för botox.

Sångerskan Cheryl Cole, 26, har inga problem med att bli äldre och kan inte förstå varför kvinnor i hennes ålder använder sig av botox för att ta bort rynkor.

– Jag försöker att inte oroa mig. Jag har ett par äldre vänner och de säger alltid, ”Hur gammal? 26? Ah, du är ett barn”, och jag bara, ”Kanske borde jag ta åt mig och sluta oroa mig över att se gammal ut”. Det skrämmer mig att vissa kvinnor använder sig av botox när de är 25, säger hon.

Cheryl Cole är rädd för Botox.

Den före detta Girls Aloud-stjärnan, som nyligen separerade från fotbollstjärnan Ashley Cole, erkänner också att hon inte brukar träna inför badsäsongen. När hon diskuterade hur hon gör sig redo inför sommarens bikiniväder, sa hon till More! Magazine:

– Jag tar bara på mig en bikini! Jag skulle inte sätta den pressen på mig själv – jag åker iväg på semester för att slappna av. Det skrämmer mig när folk frågar mig det och jag bara: ”Göra mig redo för stranden? Det är den enda gången då jag kan slappna av. Fråga mig inte hur jag förbereder mig! Nu blir jag orolig!”

I CHIC nr 10 (i butik 6 maj-19 maj) kan du läsa allt om Cheryls revansch mot otrogne maken och om hennes nya kärlek.

Läs även: Cheryl Cole är världens sexigaste kvinna

Cheryl Cole oroar sig inte över sin bikiniform.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar