Annons

Annons

Chicbloggarnas helg V.32
Annons


Josefin har fyllt 24 år, Susanne har klätt sig i grönt från topp till tå och tagit en utflykt till Vaxholm medan Lisa hängt på sitt favorithak Vinäger och ätit en fantastisk brunch. Vad har de andra Chicbloggarna haft för sig i helgen?

Ida Warg har befunnit sig i staterna och inte för vilken anledning som helst, utan nämligen för att bli plåtad. Tre plåtningar hann hon med. Här sitter hon och Fernanda tillsammans med fotografen. Ska bli spännande att se reultatet.

Charlotta Flinkenberg tar äntligen lite helg efter en tuff vecka med Xtremefit gänget. Hon passar på att njuta lite extra av helgen, då nästa vecka är semestern slut och allvaret drar igång igen. Då ska Charlotta gå i högklackat, bära snygga kläder och vara sminkad som bara den.

Isabel Adrian är snygg som vanligt, här är hon påväg till Copenhagen Fashion Fair för att tillbringa helgen där. Hon bär blus från Saint Laurent och kjol från H&M. Fint!

Frida Skoglund bjuder på en sminskola i ögonskuggsteknik. Det är inte alltid lätt att veta var man ska placera produkterna. Men Frida vet och delar gärna med sig.

Susanne Histrups är otroligt duktig på att kombinera färger och mönster. Hon får det att se enkelt och stilrent ut. Här bär hon helgrönt påväg till Vaxholm. Grönt är skönt.

Rebecca Fredriksson har varit ledig i helgen och tillbringat den genom att dels vara barnvakt men även hunnit med lite shopping. Två av inköpen ser ni ovan, en enkel och snygg baskjol från Ginatricot och en tröja med text från Bikbok. Snyggt!

Josefin Dahlberg har blivit ett år äldre, nämligen 24. Det firade hon med piratfest och bästa vänner. Vi önskar ett stort Grattis!

Lisa Strannesten har hängt på sitt favorithak på Gotland, Vinäger heter det där har hon ätit favorit-brunchen. Ser väldigt smarrigt ut!

 

 


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar