Annons

Annons

CHIC-bloggarnas helg v. 34
Annons


Chic bloggarnas helg v34

Tiden bara springer iväg och ännu en helg har gått. Denna helg har både Susanne och Charlotta hunnit med Guldknappen 2013, Isabel Adrian har blivit plåtad för ett hemligt projekt och Josefin har sålt sina godbitar på Flea Market på Trädgården. Vad har de andra bloggarna hittat på?

Deco-Rose1

Frida Skoglund är snygg som vanlig, denna helg har hon bjudit oss på sotning och röda läppar, till hjälp hade hon nyheter från Isadoras höstkollektion. Väldigt fint!

bildguldknapp3-700x525

Charlotta Flinkenberg har hunnit med Guldknappen 2013, hon bar en vit underbar klänning som hon matchade tillsammans med vitt hårband. Snyggt jobbat! Här ser vi henne även tillsammans med Jimmy Guo.

IMG_9470

Rebecca Fredriksson har hunnit med både kräftskiva och att köpa en ny kamera och inte vilken som helst utan en Canon EOS 5D Mark ii, den invigde hon med en leoparddräkt från Monki, tjusigt.

Djupvik-Hotel_Gotland-21-700x466

Lisa Strannesten har lyxat till det genom att spendera helgen på hennes favoritställe på Fårö, nämligen Djupvik hotell. Vi förstår varför, så mysigt.

isabel-adrain222-700x466

Isabel Adrian har haft fullt upp med makeupartister, frisörer och stylister. Då det var plåtning på gång, till vad är än så länge hemligt, spännande att få se resultatet sedan…

303780

Susanne Histrup har minglat på svarta mattan tillsammans med sin vapendragare Linda Lindorff, så även hon har glänst på Guldknappen 2013. Väldigt snygg också i sin fjäderkjol.

flower10

Josefin Dahlberg har befunnits sig på Trädgården, där det var dags för Flea market. Hon har tillsammans med andra modemänniskor sålt godbitar från garderoben, synd att man missade det.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar