Annons

Annons

CHIC-bloggarnas helg, vecka 36
Annons


Chic bloggarnas helg V.36

Sensommaren håller i sig i år, vilket vissa har passat på att njuta lite extra av. Andra har packat inför London Fashion Week eller provat klänningar inför kommande CHIC-gala.

MG_5238

Josefin Dahlberg  har bland annat besökt Gina Tricota showroom och spanat in höstkollektionen. Hon fastnade lite extra för denna ljusrosa stickade tröja som hon gärna skulle matcha tillsammans med vinrött eller svart. Kan inte annat än hålla med.

Packning_London_Fab-7-700x466

Lisa Strannestenvår kära moderedaktör, har ägnat helgen åt att börja packa inför London Fashion Week. Självklart är hon på plats. Det har packats ned godbitar från Prada, Chanel och Acne. Fint ska de vara!

clarisonic-mia-2

Frida Skoglund har inte bara bjudit oss på härliga sminkningar denna helg, hon har även testat det nya rengöringsredskapet Clarisonic Mia 2. För att se vad Frida tyckte om den, spana in hennes blogg.

IMG_1376

Rebecca Fredriksson har ägnat en del av helgen i klänningarnas himmelrike. Hon har nämligen varit och testat klänningar till CHIC-galan på torsdag. Frågan är vilken klänning det blir? Vad tror ni hon kör på? Inte det lättaste att välja i denna klännings-djungel.

20130909-065549

Susanne Histrup har haft en härlig helg med fina vänner och underbara middagar. Helgens höjdpunk var ändå att få gå gosa med sin lilla älskling i solen. Hur mysigt?

20130906-095922

Charlotta Flinkenberg har dragit på sig den spetsiga klänningen och den ursnygga nudefärgade jackan och njutit av sensommaren, samtidigt som hon fått massor av viktigt fixat – såklart! Hon har även hunnit med att svara på de första frågorna från speedquizen.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar