Annons

Annons

CHIC-galan 2013: Det ska CHIC-teamet ha på sig
Annons


Det här är vad några i CHIC-teamet (kanske) ska ha på sig på CHIC-galan 2013.

Det här är vad några i CHIC-teamet (kanske) ska ha på sig på CHIC-galan 2013.

Klädsel: Chic och gärna något i guld… Med bara en dag kvar till CHIC-galan 2013 vet delar av CHICs eget team fortfarande inte vad de ska ha på sig. Här är vad de kommit fram till än så länge:

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:
– Jag ska 8 olika outfits. I huvudsak klänningar, tror jag. Och de flesta kommer att vara väldigt långa, vilket är praktiskt för då slipper jag raka benen eller mecka med brun-utan-sol just där! Begåvade Ida Lanto syr en av klänningarna speciellt för mig. Jättespännande att vara delaktig i en sådan kreativ process! Jag kan inte avslöja så mycket om just den kreationen, men den är en kioskvältare, så mycket törs jag säga, haha… Och så ska jag bära en snygg metallichistoria från Stella McCartney, en kombo med body och kjol från Valerie, en vit hellång, fantastisk paljettklänning från By Malinas SS14-kollektion och sen… saknar jag 4 outfits till som jag tänkte styra upp under de närmaste 24 timmarna! På fötterna blir det galet höga klackar i olika utföranden. Men jag tänker ha med mig ett par kiklackssneakers som backup som jag byter om till, lagom till efterfesten. För jag tänker dansa och inte stå med bortdomnade fötter i någon bardisk och sura…

Anna Ehlén, AD:
– Jag kommer att ha en hellång mönstrad klänning i siden från svenska Stylein. Tycker att Elin Nyström gör superfina plagg som är lättburna. Svarta, spetsiga pumps till och eventuellt ett halsband från Valerie.

Lisa Strannesten, moderedaktör:
– Min outfit har varit ett riktigt projekt! Tanken är att jag ska ha på mig en klänning designad av fantastiska haute couture designern William Wahlström som är baserad i Göteborg. Planen från början var att den skulle justeras efter mina mått men eftersom den varit utlånad på plåtning och stylisten som lånat den inte hunnit skicka den till William får vi skippa det. Jag håller tummar och tår för att den ska passa! Ett tag såg det ut som att jag inte skulle hinna få den alls men jag fick precis ett sms från min kompis Anna att den äntligen kommit med bud hem till henne där jag ska bo i morgon. Eftersom jag är på jobb i London har jag inte hunnit fixa med någon plan B. Skiter det sig får jag helt enkelt gå näck! Hjälp!

Frida Skoglund, skönhetsbloggare:
– Jag har köpt två klänningar från Filippa K i en knälång figursydd modell i olika färger, svart och cerise. Jag har inte valt vilken jag ska bära på galan ännu, det beror på vilken makeup det blir. Som skönhetsbloggare är det faktiskt sminket som styr vilken klädsel jag väljer, haha. Till det ska jag ha en svart clutch från Gina Tricot och på fötterna ett par svarta pumps från Scorett. Håret blir stort och rockigt!

Jenny Rathje, projektledare:
– Eftersom jag springer runt så mycket och behöver ha något snyggt som samtidigt är bekvämt så kommer jag att köra på en svart Greta-klänning. Dock så piffar jag upp det med lite bling-bling och i år har jag valt ett stort halsband i guld med matchande armband från Glitter! När gästerna anländer brukar jag ha på mig högklackat fast när prisutdelningen kommer igång och det blir mörkt i lokalen är jag oftast väldigt snabb på att byta till ballerina eller sneakers, ändå ingen som ser vad man har på fötterna då!

Jenny Rathje ska bära smycken från Glitter och en klänning från Greta.

Jenny Rathje ska bära smycken från Glitter och en klänning från Greta.

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör:
– Jag har inte hunnit köpa något nytt, men hittade en lång spetsklänning från H&M i min egen garderob som jag inte använt på flera år. Till det blir det kanske en rosa clutch från Longchamp (inte bestämt mig än) och svarta klackar, eftersom de ändå inte kommer att synas under klänningen. I smyckesväg blir det nog ett maffigt armband med massor av bling eller ett handsmycke från Glitter. Beslutsångest in i det sista!

Rose-Marie Söderlund ska ha en svart spetsklänning från H&M.

Rose-Marie Söderlund ska ha en svart spetsklänning från H&M.

Susanne Histrup, modebloggare:
– Jag följer dress coden: GULD och kommer därför (troligtvis) att ha en lång Missoni-klänning i guld/grönt med matchande guldväska från YSL. Jag brukar sällan ha långklänning eftersom jag gillar att visa benen men nu det ska bli härligt att får glid runt i svepande galablåsa.

Susanne Histrup ska (kanske) bära en klänning från Missoni.

Susanne Histrup ska (kanske) bära en klänning från Missoni.

Josefin Dahlberg, modebloggare:
– Jag vet inte vad jag ska ha på mig än. Panik! Haha, men det är så himla svårt. Jag bär väldigt sällan klänning men man vill ju ändå vara sjukt uppklädd! Idag hittade jag den perfekta outfiten men jag har inte provat den än så vet inte om det kommer funka. Det är en guldkostym från Zadig & Voltaire. Eftersom det är guldtema som gäller så är den ju perfekt! Om den inte passar vill jag hitta en lång, vit klänning med lång ärm. Jag ska till London innan galan så jag hoppas att springa på den perfekta klänning där om inte kostymen passar! Men det är lugnt, det är ju två dagar kvar!

Josefin Dahlberg ska (kanske) ha en guldkostym från Zadig & Voltaire.

Josefin Dahlberg ska (kanske) ha en guldkostym från Zadig & Voltaire.

Rebecca Fredriksson, modebloggare:
– Jag besökte klännings-himmelriket i veckan, det fanns en hel del godbitar kan jag lova. Så det var inte det allra lättaste att välja, men det var två stycken jag fastnade för direkt. Nu har jag äntligen bestämt mig, klänningen är helt magisk. Jag vill gärna inte visa hela klänningen förrän galan är, men här har ni en liten tjuvkik. Min klänning skymtar man lite .. Om vi säger såhär, jag kommer att synas haha. Jag älskar ju när det är mycket, precis så det ska vara, jag är så nöjd med min klänning. Är det gala, så är det!

Rebecca Fredriksson ska ha en klänning fårn Boutique Igelkotten.

Rebecca Fredriksson ska ha en klänning fårn Boutique Igelkotten.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar