Annons

Annons

CHIC-galan 2014: Det ska CHIC-teamet ha på sig
Annons


Det här är vad några i CHIC-teamet ska ha på sig på CHIC-galan 2014

Det här är vad några i CHIC-teamet ska ha på sig på CHIC-galan 2014

Årets klädkod på CHIC-galan vinröd och purpur men med bara en dag kvar vet delar av CHICs team fortfarande inte vad de ska ha på sig. Här är i alla fall vad några har bestämt sig för eller väljer mellan.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:

– Jag ska ha 9, eller 10 outfits (lite oklart ännu), så för mig blir det förstås en hel del logistik. Flera av klänningarna (för jag tror att det bara blir klänningar) kommer idag och har inte provats ut än, så det kan bli antingen trevliga eller otrevliga överraskningar. En fantastisk, supervacker coutureblåsa signerad Wihlja har redan kommit men jag har tyvärr tjockat på mig lite sedan jag gav henne mina mått så den kommer jag i nuläget inte i! Det blir dubbla Spanx och hardcore-detox om jag ska kunna åla i mig den på torsdag… Några tjusiga långklänningar från By Malina blir det, kanske en ankellång Greta-klänning, en röd supersnygg Victoria Chan-klänning och några andra spännande kreationer i vinrött och lila. Folk har gnisslat tänder över den svåra färgkoden i klädväg i år, men det finns faktiskt massor i de färgerna denna höst! Smycken har jag precis börjat rodda, men är inte helt klar, men ska i alla fall ha jättevackra specialgjorda örhängen från Caroline Svedbom, ett pampigt halsband från Ioaku och något härligt från Cocoo. Skor? Har inte börjat planera alls!

Charlotta Flinkenberg ska bära långklänningar från By Malina.

Charlotta Flinkenberg ska bära långklänningar från By Malina.

Charlotta Flinkenberg ska bära känningen Audrey från Viktoria Chan.

Charlotta Flinkenberg ska bära känningen Audrey från Viktoria Chan.

Anna Ehlén, art director:

– Har inte bestämt mig ännu! Antingen en långklänning från Rodebjer och örhängen från Erica Weiner eller så blir det en kortare spetsklänning från Soft Grey.

Ida-Marie Isaksson, bloggande, gravid fotbollsfru:

– Detta med klänning har inte varit så lätt då min mage växer i raketfart (även om jag äter mycket bullar så är huvudorsaken en växande bebis därinne) Det får bli en klänning som passar magen snarare än alla önskelmål man har på galaklänning, så får jag satsa på lite accessoarer istället. Jag tror jag har bestämt mig för en figursmickrande Hervé Léger-inspirerad klänning från Dressy och ett par glammiga juveler från Cocoo.se. På den ena armen kommer jag bära mina ögonsten från Chanel och i den andra kommer jag att ha min klippa Mikael.

Ida Marie Isaksson ska bära en klänning från Dressy och smycken från Cocoo.

Ida Marie Isaksson ska bära en klänning från Dressy och smycken från Cocoo.

Frida Skoglund, skönhetsbloggare:

– Jag vill köra stenhårt på färgtemat i år men att hitta en klänning i vinrött eller purpur var inte så enkelt som jag trodde. Till slut hittade jag en väldigt simpel vinröd klänning från H&M för ett par hundralappar. Det är ingen galaklänning på något vis men jag ska klä upp den med smycken och en riktigt intensiv färgsotning runt ögonen, så jag tror att det blir toppen ändå!

Frida Skoglund ska bära en kort klänning från H&M.

Frida Skoglund ska bära en kort klänning från H&M.

Susanne Histrup, modebloggare:

– Jag har inte riktigt bestämt mig än, men tror att jag kör på en lila klänning med lite 60-talssnitt som är stort i höst och matchar den med Louboutins i guld och en maffig Prada-clutch. Örhängena kommer från H&M.

Susanne Histrup ska bära xxx.

Susanne Histrup ska bära xxx.

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör:

– Jag ska bära en vinröd spetsklänning från By Malina. Till den tänkte jag ha ett par svarta pumps och en svart clutch. Jag skippar nog halsband och satsar på örhängen och armband eller ringar istället.

Rose-Marie Söderluns ska bära klänningen Lucy från By Malina.

Rose-Marie Söderluns ska bära klänningen Lucy från By Malina.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar