Annons

Annons

CHIC listar: Snyggaste klänningarna på Oscargalan 2012
Annons


Gwyneth Paltrow och Michelle Willams var bäst klädda på Oscargalan 2012.

Gwyneth Paltrow och Michelle Willams var bäst klädda på Oscargalan 2012.

CHIC har här valt ut sina 10 klänningsfavoriter på Oscargalan 2012. Alltid lika stilsäkra Gwyneth Paltrow var den som kammade hem flest stilpoäng från redaktionen, tätt följt av Michelle Williams.

Klicka på bilderna om du vill se dem större!

Klicka här för att rösta på vem DU tycker var bäst klädd på Oscargalan 2012.

Chefredaktör Charlotta Flinkenbergs favoriter på Oscargalan 2012.

Chefredaktör Charlotta Flinkenbergs favoriter på Oscargalan 2012.

Chefredaktör Charlotta Flinkenberg:

  • Gwyneth Paltrow i Tom Ford. Wow! Hon blir verkligen vackrare och mer stilsäker för varje månad som går! Klänningen i sig är en stilren historia men i kombo med den matchande, minimalistiska capen blir detta en fullträff som sopar undan precis ALL konkurrens på röda mattan. Det krävs full trendkontroll för att våga gå emot den glittriga och utstuderat glamourösa strömmen på det här snygga sättet.
  • Maria Meunuenos i Maria Lucia Hoan. Vilket härligt fall i klänningen! Söt akvarellgrön nyans och vacker skärning med spännande urringning från sidan. En underbar galablåsa som ändå känns luftig och bekväm.
  • Milla Jovovich i Elie Saab Couture. Egentligen inget nytt under solen med denna asymmetriska modell (som sitter enormt bra på den forna fotomodellen). Men stendekorationerna andas old school-glamour på ett Hollywood-manér som jag älskar. Och jag älskar hur hon skapat finstämd dramatik med de röda läpparna och den klassiska frisyren. Den hade heller inte varit lika spännande i svart, men i vitt funkar den verkligen!
Modechef Hulda Anderssons favoriter på Oscargalan 2012.

Modechef Hulda Anderssons favoriter på Oscargalan 2012.

Modechef Hulda Andersson:

  • Michelle Wiliams är min klara Oscars-favorit! Klänningen från Louis Vuitton är underbar och känns modern med vippvolangen på höften som är våren hetaste detalj. Älskar den starka orangea färgen, stylat med liten rosettbrosch och inte minst med den rosa väskan. Gillar som vanligt att hon valt att vara sparsam med smycken. Galans snyggaste, full pott från mig!
  • Tina Fey i Carolina Herrera. Oscars-klassiker i ny trenduppdaterad version med vippvolangen som trenddetalj även här. Marinblått känns som en färg på försiktig uppgång och åter trendintressant och sofistikerat för båda könen på såväl klänningar som välskräddade kostymer. Gillar materialmixen och att midjan accentueras av sammetsbandet ton i ton, ett lätt trick att låna inför vårens fester och bröllopsfester.
  • Emma Stone i Giambattista Valli. En klassisk sidenchiffongdröm med vidd i kjolen som för tankarna till Ginger Rogers storhetstid. Gillar det lilla extra i form av den stora halsrosetten, dessutom en vacker färg till hennes hår. En favorit är också alltid ett stramt hår till Oscars-klänningarna.
  • Bonuspoäng till Glenn Close vars outfit från Zac Posen känns perfekt balanserad både i färg och snitt till hennes ålder och tar verkligen fram det bästa av hennes utseende. Älskar den mossgröna färgen!
Hollywoodfrun Isabel Adrians favoriter på Oscargalan 2012.

Hollywoodfrun Isabel Adrians favoriter på Oscargalan 2012.

Hollywoodfrun Isabel Adrian (klicka på länken för att se fler favoriter):

  • Jennifer Lopez i Zuhair Murad.
  • Angelina Jolie i Atelier Versace.
  • Cameron Diaz i Gucci.

Klicka här om du vill se sångerskan Jenny ”Velvet” Peterssons favoriter.
Klicka här om du vill se nöjesbloggaren Emilie Cederquists favoriter.


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar