Annons

Annons

CHIC nr 1-2014, massor av mode för pengarna!
Annons


CHIC nr 1-2014, i butik 25 mars!

CHIC nr 1-2014, i butik 25 mars!

CHICs relansering blev en succé och det har vi er läsare att tacka för! Den 25 mars landar äntligen CHIC nr 1-2014 i butikerna och den här gången får ni ännu mer läsning för pengarna. Hela 180 sidor för endast 49 kr!

Klicka här för att köpa tidningen online.

I vår stora guide till vårens mode visar vi vad du ska shoppa och hur du ska bära det. Inte mindre än 529 plagg, väskor och skor har vi letat fram. Med hjälp av vår garderobsspecial lovar vi dessutom att du äntligen kommer få ordning på din förvaring. Förutom vårt 10-stegsprogram till en städad och välorganiserad garderob kan du inspireras av kända fashionistas lyxiga dressing rooms och smarta förvaringar. Och just ja, med lite tur kan du vinna kläder för 15 000 kr!

Men CHIC är inte bara mode och shopping. Du får även massor av skönhet och annan avkopplande inspiration och läsning. Lita på oss, det här numret vill du inte missa!

Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Anmäl dig till vår läsarpanel och tyck till om artiklar, annonser och bilagor. Det är busenkelt att delta och för varje undersökning du svarar på samlar du poäng som du sedan kan växla in mot utvalda CHIC-premier. Läs mer och anmäl dig här!

CHIC nr 2-2014 kommer 20 maj.

Klicka här för att gilla CHIC på Facebook!

CHIC nr 1-2014, i butik 25 mars!

CHIC nr 1-2014, i butik 25 mars!

På omslaget:
Modell: Amandra Norgaard
Foto: Anja Poulsen
Stylist: Mie Juel
Hår: Mette Thorsgaard
Makeup: Sine Ginsborg


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar