Annons

Annons

CHIC och Dita von Teese på Cointreaupolitan Night
Annons


Emilie Cederquist och Rose-Marie Söderlund på CHIC träffar Dita von Teese.

Emilie och Rose-Marie på CHIC träffar Dita von Teese.

Restaurangen Josefina på Djurgården i Stockholm hade celebert besök av ingen mindre än burleskdrottningen Dita von Teese under tisdagkvällen (1/6). Det var det franska likörmärket Cointreau som bjöd in till ”The Cointreaupolitan Night” och vem bättre än Dita – med sin utmanande stil och sensuella personlighet – att gestalta deras uppmaning ”Be Cointreauversial” (var kontroversiell).

Emilie Cederquist och Rose-Marie Söderlund på CHIC fick sig en pratstund med Dita.

Dita von Teese sippar på en Cointreaupolitan.

Dita von Teese sippar på en Cointreaupolitan.

Vad betyder ”Be Cointreauversial” för dig?
– För mig handlar det om att leva livet på det sätt som du själv vill, på ett bekymmerslöst sätt. Det handlar inte om att vara provokativ eller att försöka provocera folk men ibland gör saker som vi gillar att göra, som att bada i ett jättestort drinkglas, folk upprörda. Lev livet som du vill och bry dig inte om vad andra säger om dig för i slutändan är det du själv som måste tro på och vara bekväm med de val du gör i livet.

Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning för en fest?
– Det beror på. Idag har jag gjort plåtningar hela dagen och då tog det en timme och en kvart för mig att göra mig i ordning för det. Efter det har jag tagit en liten tupplur, det gör jag alltid innan jag går ut. Då tar jag bort min foundation för jag tycker det är viktigt att ha fin hy. När jag vaknar är mina ögon redan fixade och då behöver jag bara bättra på min foundation. Så ikväll tog det bara en halvtimme för mig att bli klar.

Hur blir du chic på ett kick?
– Jag borstar mitt hår och sätter upp det i en chignon (hårknut), det är enkelt och väldigt chict. Sedan sveper jag över lite puder, sätter på läppstift och solglasögon.

Nämn tre ingredienser för en lyckad kväll.
– Trevligt sällskap, goda cocktails och en härlig atmosfär.

Vad tycker du om Sverige?
– Jag gillar Sverige! Det här är mitt tredje besök i Stockholm och jag tycker att det är en trevlig stad och vädret är fint. Jag kan inte komma över hur vacker hy alla har här, jag ser mig omkring i det här rummet och alla kvinnor har fantastisk hy.

Läs även: Ditas bästa snyggknep och Dita von Teese avslöjar sina skönhetsknep

Så blandar du en Cointreaupolitan:
Blanda 4 cl Cointreau, 3 cl tranbärsjuice och juice av en halv lime (eller citron) i en shaker och skaka med is. Servera i ett välkylt cocktailglas.

Dita von Teese är Cointreauversial.

Dita von Teese är Cointreauversial.

Av: Emilie Cederquist och Rose-Marie Söderlund Foto: Maxxium


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar