Annons

Annons

CHIC-redaktionens önskelista
Annons


christmas

Så här års förvandlas CHIC-kontoret till tomtens verkstad och redaktionen jobbar på lika flitigt som tomtens nissar för att få färdigt tidningen innan julledigheten. Hoppas att tomten hinner titta in här på Chic.se för här är redaktionens önskelista!

charlotta

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör
– Det jag önskar mig just nu är en utlandssemester. En shoppingweekend i storstad tillsammans med en väninna, eller en slapp “sola och bada och dricka pina colada”-vecka till Kanarieholmarna kvittar, bara jag får komma iväg. Utan barnen. Så barnvakt önskar jag mig också på samma gång. Så en resa utan barn, alternativt ett par skinnleggings från Joseph

hulda

Hulda Andersson, moderedaktör
– Jag har inget specifik som jag önskar mig. Jag ser verkligen bara fram emot att mysa maximalt med min sambo, familj och vänner och bara ta det lugnt. Kanske hinna läsa en bok, dricka glögg, gå på bio, göra barnsligt roliga saker som att spela Wii med kompisgänget.

rosi

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör
– Om jag får drömma så önskar jag mig en väska från Balenciaga eller en MacBook Air. Annars föredrar jag upplevelser framför saker, som konsertbiljetter, restaurangbesök eller liknande. Jag är även väldigt förtjust i hemmagjorda presenter som sylt eller bullar.

carro

Caroline Snabb, nöjesredaktör
En solresa skulle inte sitta helt fel. En vecka (eller två…) med strand, sol och turkost vatten skulle göra den kommande vintern mer uthärdlig.

josefin

Josefin Andersson, stylist
– Byxorna från altewai.saome är perfekta på alla sätt och vis. Sedan önskar jag mig en cykel, vill gärna cykla omkring med blommor i en korg hela sommaren.

csilla

Csilla Vincefi Nee, stylist
– Högst upp på önskelistan står i år en fantastiskt snygg och ack så dyr tapet från modemormorn Vivienne Westwood. Denna skulle jag sätta upp i hallen och byta ut den hysteriskt blommiga Josef Frank-tapeten som sitter uppe i dag.

sophia

Sophia Ander, redaktionsassistent
–  Jag önskar mig en en ny telefon. Jag har halkat efter i tekniken och det börjar bli dags att bli mer hi-tech! Dagens mobiler har ju allt man kan tänkas behöva.

Malin Forsberg, t.f. redaktör
– Jag är sugen på en ny maffig klocka i roséfärgat guld. Den här rackaren från Michael Kors får gärna hamna under granen…

jenny

Jenny Rathje, marknadskoordinator
– Hohoho jag önskar mig en Macbook Pro!

Av: Emilie Cederquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar