Annons

Annons

CHIC till Anna Anka: ”Här är dina nya män”
Annons


CHIC väljer nya kandidater till Anna Anka.

Anna Anka ska skilja sig, men lugn bara lugn. CHIC har hittat nya kandidater till henne.

Hugh Hefner kanske?

Hugh Hefner

Därför passar de ihop: Han är stenrik, charmig och lite till åren. Anna gillar ju äldre män och dessutom kan hon se fram emot ett fett arv. Anna kommer att älska hur han uppvaktar henne och han gillar kvinnor som är blonda, långa och har stora bröst.

Därför passar de inte ihop: Anna skulle bli vansinnig på att han inte kan hålla sig till en kvinna.

Eller Nicklas Söderblom?

Niclas Söderblom

Därför passar de ihop: Anna gillar kvicka och vältränade killar och Niclas är ingen slö kille, utan snarare ett träningsfreak. De skulle tillbringa alla sina dagar till att springa, styrketräna och göra situps. Dessutom får Anna ”öva” sig på sitt modersmål.

Därför passar de inte ihop: Anna skulle förmodligen bli grön av avundsjuk när Niclas piper iväg med den ena Hollywoodkändisen efter den andre. Och det är ju inte helt ovanligt att tränare och klient inleder en romans.

Eller varför inte Tiger Woods?

Tiger Woods

Därför passar de ihop: Anna älskar lyx, glamour och stålar och Tiger är ju som bekant en av världens rikaste män. Han är dessutom sportig och vid det här laget vältrar han sig säkert i självömkan. Ett lätt byte med andra ord.

Därför passar de inte ihop: Det finns risk för att han söker uppmärksamhet utanför hemmet om hon är för tråkig, men hon har ju sina knep för att få en karl att stanna.

Av: Louise Örvell Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar