Annons

Annons

Chicbloggarnas helg V.31
Annons


Chicbloggarnas helg V.31

Chicbloggarnas helg V.31

Våra kära bloggare har som många andra i detta fantastiska sommarväder sysselsatt sig med att sola och bada i helgen. Vilket inte är så underligt, det var länge sedan vi hade värmerekord i Sverige. Lisa har dock inte njutit av någon sol, utan snarare fått stått ut med spöregn. Ida har fått snygga Puma-naglar och Rebecca har matchat sina nya sneakers med helvitt.

Susanne Histurp har besökt härliga Tjärö skärgård och ätit en lunch i solen. Hur underbart?

Josefin Dahlberg har befunnit sig ute på landet, inga svala plagg var nedpackade så hon var kreativ att göra om sin sjal till en klänning, se där. Snyggt och enkelt!

Charlotta Flinkenberg har lagt klackarna på hyllan och bytt ut dem till ett par Birkenstocks och njuter av semestern på riktigt. Helt rätt!

Ida Warg har tagit en paus från träningen, ett litet tag i alla fall för att fixa till sina naglar. Självklart går även dom i träningsanda, hon har fått Puma naglar fixat av duktiga Celina, mycket snyggt.

Frida Skoglund jobbar för fullt på NYX, hon passade på att tipsa om dessa grymma läppglans i helgen. De beskrivs som smält smör i formulan spännande..

Rebecca Fredriksson har mestadels jobbat hela helgen, men hon hann allt med att posera i hennes nya vita sneakers från Nike som hon matchar med helvitt.

Lisa Strannesten har däremot inte njutit av något sol eller bad, det har tyvärr spöregnat på Gotland hela helgen. Hon passade på att avnjuta en härlig frukost med filmtittande, hon tyckte det var skönt att få en liten paus från allt ett tag. När inga outfitbilder kunde tas fick hon nöja sig med en snygg detaljbild. Mycket fint!

Isabel Adrian har även hon njutit av sommarvärmen men med penseln i högsta i hugg. Hon håller på att snickrar och målar ett litet hus till Monday & Winter. Det är Pippi Långstrump som står för inspirationen. Det ska bli spännande att se resultatet!

Av: Rebecca Fredriksson


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar