Annons

Annons

Chicbloggarnas helg v.30
Annons


Chicbloggarnas helg

Chicbloggarnas helg

Plåtning, bloggfirande och sommarfest är vad Chicbloggarna har sysslat med i helgen. Ida har även tagit sitt första dopp i sjön och Charlotta har hittat sitt nya favorit nagellack.


Josefin Dahlberg firar ettårs bloggning med cupcake och blommig klänning från Cubus. Josefin tycker att bloggningen bara blir roligare och roligare, och vi kan inget annat än att hålla med. Vi är otroligt glada att Josefin bloggar hos oss på CHIC.


Lisa Strannesten befinner sig numera på Gotland, i helgen kom majoriteten av de Lisa känner till ön. Det var dags för sommarfest på Wisby strand som startade med ostron och vin. Lisa hade en väldigt snygg röd klänning från Zara och hatt från Marc Jacobs på sig  kvällen till ära.


Ida Warg avslutade ett hårt cirkelträningspass på bryggan med att ta sitt första dopp i sjön badkruka som hon är.


Charlotta Flinkenberg har inspirerats av massor utav söta bloggtjejer och hakat på trenden vita naglar. Hon har varit hos hennes favoritmanikyrist Frida Selkirk, de valde tillslut ett nagellack från OPI med färgen ”My vampire is buff”. Charlotta kände sig extra nöjd då hennes nageltjej hade gjort naglarna på Frida Serena Williams dagarna innan. Coolt!


Rebecca Fredriksson säger vi grattis i efterskott till då hon fyllde 23 i fredags. Födelsedagen tillbringades med hennes käraste, de åt glass i mängder på populära Smultronstället som sedan avslutade med stort kalas på kvällen med vänner och familj.


Frida Skoglund bjuder som vanligt på otroligt fina sminkningar, i helgen tipsade hon oss om hur man får guldiga ögon på snyggast sätt. Hon använde två nya produkter från Eye of Horus.


Isabel Adrian har gjort en plåtning för Harrods tillsammans med Johan B. Isabel ser väldigt nöjd ut med resultatet, mer om projektet får vi veta senare, spännande! Hon och Rebecca har även släppt en ny podcast ”Den bruna Maskoten” som in  måste lyssna på.


Susanne Histrups får inspiration överallt när det kommer till färgsättningar, den senaste inspirationen fann hon på Grinda som bjöd på väldigt läckra stolar. Snart kommer vi få se vilken kombination Susanne kommer satsa på.

Av: Rebecca Fredriksson


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar