Annons

Annons

CHICest Party 2016: Hanna Stefansson är Årets Modebloggerska

CHICest Party 2016 gick av stapeln ikväll och korar vinnare i fyra kategorier. Hanna Stefansson kammade hem titeln som Årets Modebloggerska 2016 på CHICest Party 2016.

Hanna Stefansson är tjejen som alltid har med sig sin viktigaste och bästa accessoar – sitt stora leende – som vet hur man efortless klär sig monokromt i samma färg från topp till tå och som inte bara lyckats charmar oss utan även alla som röstat på henne. Låt oss presentera – Årets Modebloggerska – Hanna Stefansson.

Annons

Grattis, årets modeblogg. Vilken titel att kamma hem. Hur känns det? Och varför tror du att just du vann?
– Det känns ju verkligen superkul! Jag känner mig otroligt stolt och lycklig. Wow. Så svårt att veta men förhoppningsvis för att de som röstat tycker jag är inspirerande på något sätt haha.

Är kläder viktigt för dig, eller är det mest ett intresse?
– Jo men det är det. Det har alltid varit viktigt men nu den senaste tiden har det verkligen blivit mer viktigt. Ju bättre jag klär mig desto roligare blir dagen. Sen behöver ju det inte alltid betyda att just kläderna gör att dagen känns roligare utan mer att jag känner mig bekväm. Jag höjer helt enkelt mitt humör med hjälp av kläderna jag har på mig.

hanna stefansson årets modebloggerska 2016
Tröja, Gina Tricot, 299 kr, Kjol, Gina Tricot, 299 kr, Stella McCartney, 4 200 kr

Men för oss som gör samma sak som dig varje morgon men som ändå bara slänger på sig en t-shirt och jeans varje dag. Hur ska vi komma ur våra vanor?
– För mig är det faktiskt bloggen som gör det. Jag vill ju variera mig där. Men sen hjälper kläder mig även att känna mig piggare vilket ju är en bra morot.

Vi kommer ju fira dig rejält under CHICest party. Vad är ditt bästa partyknepet så att du håller dig on point hela kvällen?
– Jag brukar tänka på vad jag äter innan så att jag är mätt. Jag blir så lätt hungrig. Sen brukar jag ha med mig en bar eller en banan i väskan utifall att. Sen tar jag alltid en kaffe innan jag går ut så jag blir pigg och ser till att bära skor som jag vet att jag inte får ont i fötterna av.

Hela vinnarintervjun med Hanna hittar du i nästa nummer av CHIC som landar i butik den 15 september 2016.

Hannas blogg heter Hanna.Elle.se och hon finns på Instagram under namnet @hannastefansson

Foto: Emma Svensson
Stylist: Hanna MW
Hår: Daniel Phu Huynh/GHD
Make: Oscar Svensson/Mikas Looks
Text: Caroline Sandström

Annons
Annons

AnnonsLaddar