Annons

Annons

CHICest Party 2016: Kakan Hermansson är Årets Beautyprofil

Kakan Hermansson kammar hem titeln som Årets Beautyprofil på CHICest Party 2016. "Jag känner mig så stolt", säger Kakan i vinnarintervjun.

”Jag går min egen väg” är Kakan Hermanssons stil där varje dag handlar om att ha kul, om att göra skillnad, att inspirerar människor – framförallt unga tjejer – att älska och tro på sig själva och att testa en hel del skönhet. Låt oss presentera – Årets Beautyprofil – Kakan Hermansson.

Annons

Kakan, grattis till en välförtjänt vinst?
– Tack! Jag måste säga att jag är generelly så lycklig och så jävla glad över detta!

Det är ju framförallt läsarna som röstat fram dig…
– Jag känner mig så stolt och jag tycker att jag representerar så mycket och inte bara generellt beauty utan att beauty alltid kommer med en diskussion och ett ansvar och att det finns olika sätt att se på skönhet. Och det gillar jag att människor uppskattar.

kakan hermansson beautyprofil
Stickad tröja, Gina Tricot, 249 kr Halsband, Kakans privata

Vi kommer firar dig såklart under CHICest party. Vad ditt bästa partytrick?
– Att vara bjussig med andra. Om alla bara anstränger sig för att alla ska känna sig välkomna blir det inga tråkiga hierarkier som gör att festen känns boring. Prata med människor du inte känner till exempel och låt alla vara med i gänget. Sen är det ju alltid kul att känna sig snygg också haha.

Och ditt bästa tips till våra läsare som behöver boosta sin inre beauty?
– Sluta följa en massa tjejer som är för smala. Det har gjort så mycket för mig. Folk är så jävla fokuserade på att vara så smala hela tiden. Men varför skulle man vara lyckligare bara för att man är smal? Jag tror det är jättebra att se unga kvinnor som mig själv i medieklimat som inte väger 45 kilo, som inte hela tiden skriker ut att de är så lyckliga och att de har en pojkvän. Det är ok att vara normbrytande och det är också det som gör dig unik och vacker.

Hela vinnarintervjun med Hanna hittar du i nästa nummer av CHIC som landar i butik den 15 september 2016.

Kakans blogg hittar du på Kakan.Elle.se och podcasten heter Under huden med Kakan Hermansson kan du lyssna på via Itunes och Acast.

Foto: Emma Svensson
Stylist: Hanna MW
Hår: Daniel Phu Huynh/GHD
Make: Oscar Svensson/Mikas Looks
Text: Caroline Sandström

Annons
Annons

AnnonsLaddar