Annons

Annons

CHICs moderedaktör sätter betyg på Mall of Scandinavia

mall of scandinavia butiker

CHICs moderedaktör Csilla besökte Mall of Scandinavia.

CHICs moderedaktör Csilla Vincefi Nee tog en tur ut till nyöppnade Mall of Scandivia och ger den fem tummar upp av fem möjliga.

Vad tyckte du om Mall of Scandinavia?
– Fantastiskt! Med det klimat vi har i Sverige passar inomhusgallerior oss som handen i handsken. I gallerian finns alla de obligatoriska kedjorna representerade, och många andra därtill. Av Mall of Scandinavias 240 butiker så är 14 av dessa helt nya för Sverige.

Annons
pull and bear sverige

Pull and Bear har öppnat sin första butik i Sverige.

På vilket sätt skiljer sig Mall of Scandinavia från andra gallerior?
– För det första är helhetsupplevelsen något helt nytt. Bara att kliva in på de 100 000 kvadratmeter som denna galleria sammanlagt utgör gör att det känns väldigt internationellt och lyxigt. Butikerna har stora och väldisponerade ytor som inte känns det minsta trångt och det finns verkligen något för alla.

– För den kräsna, modemedvetna finns en galleriagång med pop up-butiker som ger utrymme för nya designers, vilket ingen annan galleria erbjuder i dag. En annan unik del är ett utlämningscenter för postpaket. Man kan alltså beställa sina kläder via postorder och på utlämningscentret pröva dessa i ett provrum på plats. Vill man sedan göra en retur kan man göra detta här. Mycket smidigare än att behöva knalla bort till den lokala tobakshandeln och sen tillbaka igen.

Vilka nya butiker finns det?
– Av de 14 butiker som är helt nya för Sverige finns bland andra Oysho, Pull and Bear, Kiko, Inglot, Lego, Disney, Nike med flera.

oysho mall of scandinavia

Även Oysho gjorde premiär i Mall of Scandinavia.

– Det är väldigt många andra butiker och kedjor som också är representerade som till exempel COS, And Other Stories, River Island som har tagit steget från storstan till gallerian. Det är ju också något som gör Mall of Scandinavia unikt.

På en skala 1-5, hur många poäng får gallerian?
– Absolut en femma!

Läs även:
Lista: Butikerna du INTE får missa i Mall of Scandinavia
Här är alla butiker i Mall of Scandinavia
14 snygga fuskpälsar i alla prisklasser

mall of scandinavia starbucks

Csilla med den obligatoriska felstavade Starbucks-latten i högsta hugg.

Foto: Csilla Vincefi Nee

Annons
Annons

AnnonsLaddar