Annons

Annons

CHICs nyårslöften – från januaridepp till nystartspepp!
Annons


I CHIC nr 1 - 2012 ger vi tips på hur du lyckas hålla dina nyårslöften!

I CHIC nr 1 - 2012 ger vi tips på hur du lyckas hålla dina nyårslöften!

Sluta röka, börja träna, spara pengar. Nytt år betyder nystart och en massa (nygamla) löften. Har du något nyårslöfte? Skriv gärna en kommentar! I CHIC nr 1 (i butik 28 december – 11 januari) tipsar vi om hur du faktiskt lyckas hålla dem!

Detta är vad CHICs redaktion har lovat:

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:
– Jag ska göra en garderobs-detox. Alltså sortera ut plagg och skor jag inte längre använder (eller aldrig har använt) i två högar; en bortskänkes-hög och en säljes-hög. Det som ska säljas tänkte jag lägga ut på chic.se:s kommande bloppis. Och eftersom jag lovar detta i vår tidning nu måste jag ju helt enkelt hålla detta också! Ett bra sätt att lyckas med sina nyårslöften är att berätta om dem för hela världen.

Lisen Sundberg, skönhetsredaktör:
– Jag ska inventera min garderob och lägga upp en smartare shoppingstrategi för att optimera mitt nuvarande utbud. Jag har en tendens att spontanshoppa lite för mycket och gärna samma saker om och om igen. 2012 ska jag försöka göra lite mer genomtänkta köp och tänka utanför boxen.

Csilla Vincefi Nee, stylist:
– 2012 blir året då jag lär mig en massa nytt. Modeteckning, skrivkurs, balett: bring it all on Folkuniversitetet! Om jag har tid att kolla på TV på kvällen har jag faktiskt tid att gå på kurser istället.

Melody Pourezza, modeassistent:
– Jag ska börja träna regelbundet, minst tre gånger i veckan. Jag är dock sämst på att hålla mina nyårslöften, och när jag väl brutit dem så är det oftast förstört tycker jag. Så ännu ett nyårslöfte är att jag ska hålla mitt löfte i år. Just därför har jag inte raddat upp någon lång lista med löften.

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör:
– Jag ska bli bättre på att hålla ordning i min inkorg. Jag får uppåt 100 mail varje dag, vilket leder till stress och att viktiga mail ibland försvinner i mängden. Jag ska bli bättre på att svara, arkivera och radera. Mitt mål är att ha max 100 mail i inkorgen, istället för uppåt 1 000 som det annars lätt kan bli.

Vad är ditt nyårslöfte?

Se resultat

Loading ... Loading ...

Av: Malin Forsberg


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar