Annons

Annons

CHICs träningsprofil Amelie Håkansson kan bli Årets PT
Annons


Amelie Håkansson

Amelie är nominerad till Årets PT.

Personliga tränaren, och CHIC-bloggaren, Amelie Håkansson har blivit nominerad till Årets PT i tävlingen Guldhjärtat 2015 som sker i samband med Fitnessfestivalen. Vi tog självklart ett snack med Amelie för att kolla läget efter att hon fick reda på att hon var en av de nominerade.

Grattis till nomineringen! Vi börjar med den klassiska sportfrågan; hur känns det?
– Åh, det känns helt fantastiskt! Jag är sprudlande glad, framförallt för att det faktiskt handlar om att folk gillar vad jag gör. Jag kämpar för en hälsosam livsstil med balans och det här visar att den synen på hälsa fungerar – utan svältdieter och quick fixes, förklarar Amelie.

Hur reagerade du när du fick reda på att du var nominerad?
– Jag satt lite i chock, jag trodde inte riktigt att det var sant. Sedan blev jag helt fnittrig, haha.

Hur upplever du konkurrensen bland de andra nominerade?
– Den är stenhård! Det här är ett enormt prestigefullt pris i vår bransch och att få vara med på listan bland Sveriges bästa tränare är en ära.

Vad innebär det för din karriär om du kammar hem priset?
– Det kommer lätt vara en av de största sakerna i min karriär hittills. Förhoppningsvis skulle jag, med hjälp av det, få fler att få upp ögonen för det jag brinner för – att stötta unga tjejer.

– Det är något jag kämpat för i många år, att vara en bra förebild för unga kvinnor och visa att vi ska ta för oss precis som killarna. Vi måste köra på mer sisterhood än att konkurrera med varandra framförallt vara nöjda med oss själva.

Varför ska just du vinna?
– För att det är det här jag verkligen brinner för, att hjälpa människor till en bättre hälsa. Jag är en duktig tränare som besitter mycket kunskap, jag är väldigt tuff men det är också det som leder till att mina klienter når fantastiska resultat. Jag är en PT som jobbar med både hjärta och hjärna, jag lägger ner hela min själv i varenda en av mina klienter.

Klicka dig in här för att rösta på Amelie

Här hittar du Amelies blogg!

Läs även:
Amelie Håkansson: ”Därför ska du göra squats!”
Så får du rutor på magen – Amelie Håkanssons bästa knep
Amelie Håkansson: ”Att bygga en bra rumpa”

amelie håkansson

Heja, Amelie!

Av: Johanna Karlsson
Foto: Pavel Maira


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar