Annons

Annons

Courteney: ”Ja, jag har provat Botox.”
Annons


Det är knappast någon hemlighet att var och varannan kändis sprutar in Botox regelbundet, men det är inte så många som talar högt om det. Courteney Cox, 44, erkänner dock i senaste numret av Marie Claire:

– Botox? Jag tycker det är fantastiskt, men samtidigt hemskt. Jag menar, de har kommit på den här grejen som får en att inte se arg ut, men man måste använda det sparsamt.

Hon fortsätter:

– En gång när jag var till doktorn sa han ”Åh, vi ska använda det här och här och här”, och jag blev olycklig. Jag är skådespelerska, jag måste kunna röra mitt ansikte. Det ser konstigt ut när folk inte kan lyfta på ögonbrynen. Det är inte det att jag inte har provat Botox, men jag hatade det.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar