Annons

Annons

Cubus nya ansikte
Annons


Den svenska supermodellen Mini Andén är frontfigur för Cubus nya satsning. Klädjätten genomgår nu en stor förändring och vill positionera sig som ett trendigare alternativ med betydligt högre modegrad än tidigare.

– Jag tycker det är väldigt roligt att få vara en del av den här förändringen. Cubus har någonting väldigt spännande på gång. Jag tycker verkligen om kollektionerna och gillar allt ifrån koftor, toppar och kjolar till t-shirtar och accessoarer, säger Mini.

För den kommande julkampanjen spelas just nu ett par reklamfilmer med Mini in i Stockholm. Regissör för filmerna är Eric Broms, som tidigare bland annat gjort musikvideor som U2:s ”Beautiful Day” och Madonnas ”Music”.

– Vi är otroligt glada att ha Mini Andén som frontfigur för Cubus nya look. Hon representerar det internationella modet, samtidigt som hon har ett skandinaviskt uttryck, vilket är precis det vi vill förmedla. Att ha med Mini från start visar på ett tydligt sätt var Cubus är på väg, säger Cubus marknadschef, Jan Erik Frugård.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


Annons

Laddar