Annons

Annons

Dagens julklappstips: Designade brandsläckare
Annons


Specialdesignade brandsläckare i samarbete med "Äntligen Hemma".

Specialdesignade brandsläckare i samarbete med "Äntligen Hemma".

Brandsläckaren.se har i samarbete med TV-programmet ”Äntligen Hemma” tagit fram sex st specialdesignade brandsläckare. För designen står programledarna (från vänster):

  • Björn Christiernsson
  • Martin Timell
  • Jimmy Schönning
  • Bo Rappne
  • Karin Mannerstål
  • Lulu Carter (nedan)

Brandsläckarna kostar 1 295 kr/st och finns att köpa i begränsat antal på Åhléns City i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Texten på etiketten lyder:

Hej! Tack för att jag får komma in i ditt hem. Ställ mig gärna i köket eller någon annanstans där jag kan behövas. Låt alla i familjen ta en titt på mig och se hur jag fungerar. Men snälla, ställ mig inte i garderoben. Det är bättre att jag finns lättillgänglig om det skulle hetta till. Dessutom vill jag stå framme där alla kan se mig. Jag är rätt snygg om jag får säga det själv.

Lulu Carter från "Äntligen Hemma" har designat en brandsläckare.

Lulu Carter från "Äntligen Hemma" har designat en brandsläckare.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar