Annons

Annons

Uppdaterat! Tommy Nilssons namnbyte till Black en PR-kupp
Annons


Tommy Nilsson byter namn till Black och släpper en ny, mörkare skiva.

Tommy Nilsson byter namn till Black och släpper en ny, mörkare skiva.

Dagens stora snackis i sociala medier är att artisten Tommy Nilsson gör comeback och byter namn till Black! Han skriver i ett pressmeddelande:

– Det har blivit otaliga ballader genom åren. Jag är ballad-Tommy med hela svenska folket. Ända sedan Easy Action har jag längtat tillbaka till att göra lite tuffare grejer. När jag nu släpper mitt nya mörka album vill jag även markera det med ett nytt namn. Därför döper jag nu om mig till Black. Black är mer än ett namn. Det är ett state of mind. Lite tuffare. Lite mörkare. Lite hårdare.

Länkarna och kommentarerna haglar tätt pÅ Facebook och Twitter:

– Det låter som ett aprilskämt som avslöjas runt 1 april. En svensk Joaquin Pheonix.

– Detta måste vara årets bästa hype/PR. Hälften av alla inlägg i min feed består av denna länk: http://www.blacktheartist.se/

Singeln ”Shoot the Devil” släpps inom kort och hela albumet lanseras senare i vår. Eller? Tommy är en hängiven supporter av laget AIK, även kallat Gnaget, som har svart som sin färg. De driver just nu kampanjen ”Paint it black” för att locka folk till premiären på Friends Arena 7 april.

Tommy twittrade vid 14-tiden idag:

– Det gnager i min själ.

…för att sedan lägga till:

– AIK finns i mitt hjärta men det har naturligtvis inget med mitt namnbyte att göra.

Vad tror du, PR-kupp eller inte? Och om inte, vad tycker du om namnbytet?

Uppdaterat! Det visade sig mycket riktigt att det VAR en PR-kupp, men inte för AIK utan för Marabou och deras choklad med lakrits i. Se videon här:

Tommy Nilsson byter namn till Black och släpper en ny, mörkare skiva.

Tommy Nilsson byter namn till Black och släpper en ny, mörkare skiva.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar