Annons

Annons

Dagmar släpper champagne med Alexandre Bonnet

Lagom till sommaren lanserar Dagmar en specialdesignad förpackning till Alexandre Bonnet champagne.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Alexandre Bonnet och Dagmar inleder ett samarbete lagom till sommaren 2016. Den designade presentförpackningen är inspirerad av klänningen Elah, en av House of Dagmars klassiska plagg som är ett återkommande signaturplagg som har synts i flera kollektioner sedan höst- och vinterkollektionen 2012. Designen har tagits fram av systrarna Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Sofia Wallenstam.

Annons

elah dress dagmar
Elah dress, Dagmar, 2247 kr

Gilla CHIC på Facebook

Läs också: Trött på food truck? Nu kommer champagnetrucken till Sverige

Mönstret på förpackningen är identiskt med mönstret på klänningen. Den enda skillnaden är paneldetaljerna har planats ut för att följa flaskans linjer. Den limiterade utgåvan finns som vanlig champagne och rosébubbel och säljs på Systembolaget från och med i morgon och kostar 269 kronor.

dagmar alexandre bonnet

Dagmar + Alexandre Bonnet = sant!

2016 är tredje året i rad som Alexandre Bonnet samarbetar med en svensk designer. Tidigare i år har man låtit Malinda Damgaard samt Ida Sjöstedt göra presentförpackningen för champagnemärket.

Läs även:
Äntligen lanseras sockerfri champagne
Därför blir du snyggare av två glas champagne
Lyxig champagne från Christian Louboutin

Foto: Dagmar, Alexandre Bonnet

Annons
Annons

AnnonsLaddar