Annons

Annons

Daisy Lowe om nakenbilderna
Annons


Daisy Lowe och Catherine McNeil poserar för Pirellikalendern.

Den brittiska modellen Daisy Lowe, 21, är just nu aktuell i Esprits senaste kampanj, men har även ställt upp på betydligt mer lättklädda bilder. Bland annat för den välkända Pirellikalendern och tidningen Paradis.

– Jag tycker de kvinnliga formerna är vackra. Folk klagar på att jag är naken hela tiden, men jag har bara poserat naken två gånger. Ja, det kanske är två gånger för mycket, men jag älskar kvinnors kroppar.

Årets upplaga av Pirellikalendern plåtades av den välkände (och skandalomsusade) fotografen Terry Richardson, och Daisy (femma från vänster) hade inga som helst problem att kasta kläderna:

– Det kändes befriande att få vara naken i en hel vecka!

Fotografen Terry Richardson med alla modeller från Pirellikalendern 2010.

Daisy Lowe är dotter till sångerskan/designern Pearl Lowe och sångaren/gitarristen Gavin Rossdale, som är gift med Gwen Stefani. Det var dock först 2004, när Daisy var 15 år gammal, som det avslöjades att Gavin var hennes biologiska far! Det var efter att Daisy upptäckt att hon varken hade samma blodgrupp som sin mor eller påstådde far Bronner Lowe som ett faderskapstest gjordes och sanningen uppdagades. Läs mer i Pearls självbiografi ”All That Glitters”.

Daisy Lowe med sin mamma Pearl Lowe, 2010 och 2008.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar