Annons

Annons

Danny Saucedo om Molly Sandén: ”Vi är ett par, och väldigt nykära”
Annons


Danny Saucedo och Molly Sandén är ett par!

Danny Saucedo och Molly Sandén är ett par!

Sångfåglarna Danny Saucedo, 26, och Molly Sandén, 20, har hittat kärleken i varandra. Paret har känt varandra ytligt sedan de gick på Aolf Fredriks musikklasser samtidigt och de tävlade båda i Melodifestivalen förra året, men det var under Julgalan 2012 som Amors pilar träffade dem.

– Vi gick från vänner till kära i januari, båda har jobbat väldigt mycket sedan dess och det är inte lätt att få ihop det. Särskilt inte när man smyger med det, säger Danny till Expressen.

Molly skriver på Instagram:

– Vi har varit vänner i flera år och kände att vi trivdes ihop och sedan övergick det helt plötsligt till andra känslor… Känslor vi inte kunde styra över eller förneka. Jag är så lycklig över detta men väljer att inte ge fler kommentarer eller intervjuer just nu.

Danny, som för tillfället leder Melodifestivalen inför 3 miljoner tittare varje vecka, bröt nyligen upp med sin flickvän Janna Gränesjö sedan nio år. Molly har varit singel sedan januari förra året då hon och Erik Saade gick skilda vägar efter tre år tillsammans. Hon jobbar just nu på en ny skiva.

Läs även: Eric Saades utspel mot exet Molly Sandén och Danny Saucedo

Mollly Sandén och Danny Saucedo bekräftar att de är ett par.

Mollly Sandén och Danny Saucedo bekräftar att de är ett par.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures, Instagram


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar