Annons

Annons

Därför blev Christina Aguilera kär i Jordan Bratman
Annons


 Jordan Bratman och Christina Aguilera firade nyår på TAO Nightclub i Las Vegas.

Sångerskan Christina Aguilera, 29, och musikproducenten Jordan Bratman, 32, anses av många vara ett omaka par, men nu berättar den blonda skönheten vad som fick henne att falla för sin make:

– Jordan är killen som kan gå in i ett rum och verkligen få mig att le. Det var en av anledningarna till att jag förälskade mig i honom. Han utstrålar en sådan trygghet. Jordan är och förblir mitt största fan, och kommer alltid finnas där för att stötta mig. Han är en underbar man. Jag är så lycklig som har honom.

Sångerskan, som just nu är aktuell med inspelningen av sin debutfilm ”Burlesque” mot ingen mindre än Cher, insisterar på att hon aldrig kommer tona ner sig sexiga image för sin tvåårige son Maxs skull. Hon skiljer nämligen på sitt yrkes- och privatliv.

Christina Aguilera och Cam Gigandet under inspelningen av filmen "Burlesque".

– Jag tycker inte att man ska skämmas över sin sexualitet. Att vara mamma och artist är två helt olika saker för mig. Måste jag ändra mig bara för att jag är gift och har barn? Nej, det handlar om självförverkligande och att uttrycka mig som artist. Det är viktigt för mig. Jag är inte bara en sångerska, jag är en artist som blir visuellt inspirerad och skapar konst, förklarar Christina.

Hon inser dock att sonen Max så småningom kommer att ställa frågor och ha åsikter om hennes karriärval, men det ser hon fram emot:

– Jag kommer att förklara för honom varför jag valt att göra de saker som jag har gjort, och jag kommer att göra det med stolthet. Vad säger Ozzy Osbourne när han ska förklara för sina barn varför han bitit huvuden av fladdermöss?

Läs även: VIDEO: Christina Aguilera är sexigare än någonsin.

Lilla Max med pappa Jordan Bratman och mamma Christina Aguilera.

Av: Agnes Dalunde Redigering: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar