Annons

Annons

Därför slutar Elin Kling att blogga efter tio år
Annons


Elin Kling slutar blogga efter tio år.

Elin Kling slutar blogga efter tio år.

Bloggaren och modeprofilen Elin Kling, 32, meddelar på sin blogg The Wall att hon slutar blogga efter tio år. Hon skriver i ett sista blogginlägg:

”Efter att ha drivit min sajt i nästan ett decennium är det dags för ett nytt kapitel. Jag stänger en dörr för att göra plats för nya äventyr.

Det är helt fantastiskt att så många av er har följt mig från dag ett. Som en av pionjärerna för hela bloggenerationen (tycker jag i alla fall) har min plattform varit ett viktigt forum för att dela med mig av mina åsikter genom min karriär. Jag skulle vilja säga tack till mitt fantastiska team och till alla er som stöttat mig genom åren.

Och lita på mig, jag kommer att fortsätta dela med mig av min vision. Det är nya tider med massor av möjligheter som jag vill utforska till fullo. Jag hoppas att ni fortfarande vill följa med mig på min resa.

Lots of Love, Elin”

De midsomriga bilderna är tagna när Elin Kling var en av sommarpratarna i Sveriges Radio 2013.

Läs även:
Elin Kling: ”Min kille Karl är en snyggbomb”
De är årets sommarpratare 2015 – hela listan!
30 blommiga klänningar till midsommar under 600 kr

Elin Kring var en av sommarpratarna i Sveriges Radio 2013.

Elin Kring var en av sommarpratarna i Sveriges Radio 2013.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar