Annons

Annons

De är Young Music Millionaires
Annons


Leona Lewis, Katherine Jenkins och Charlotte Church.

Världsstjärnan Leona Lewis, 25, är en av Storbritanniens rikaste musiker under 30 år, enligt Sunday Times lista Young Music Millionaires. Hon delar förstaplatsen med branschkollegorna Katherine Jenkins, 29 och Charlotte Church, 24. Trion tjänade enligt uppgift 11 miljoner pund var förra året, vilket motsvarar ungefär 127 miljoner kronor.

Den 26-åriga sångerskan Cheryl Cole, 26, knep fjärdeplatsen med sina 10 miljoner intjänade pund och har ökat sina intäkter med 150% sedan förrförra året. 

Dr. Philip Beresford, som upprättat listan, hävdar att listan visar på att brittiska kvinnor arbetar hårdare än någonsin och att de inte längre behöver en man för att vara framgångsrika.

– De här tjejerna visar att du kan nå framgång om du är envis. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån. Ambition och målmedvetenhet kan få dig att nå Hollywoods livsstil, säger han.

Den första mannen på listan är artisten Craig David, 28, som med sina 8 miljoner intjänade pund hamnar på plats nummer 7.

– De kvinnliga, brittiska superstjärnorna visar att de har den talang och drivenhet som gör att de kan tjäna mycket pengar. Och att de kan göra det utan att försörjas av överbetalda män, säger Philip Beresford.

Läs även: Emma Watson bäst betalda kvinnan i Hollywood.

Sångerskan Cheryl Cole är en av de rikaste under 30.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar