Annons

Annons

De bästa nätbutikerna för vintageshopping
Annons


Josefin Craaford på Screaming Mimi's i New York.

Josefin Craaford på Screaming Mimi's i New York.

Second hand och vintage har blivit självklara shoppingalternativ, oavsett om du handlar med miljötänk eller vill fynda något som ingen annan har. Den ultimata guiden, inklusiva Josefin Crafoords bästa tips, hittar du i CHIC nr 9, i butik 23 april – 6 maj. Här är några av de bästa nätbutikerna!

Av: Helena Skoog Foto: Morgan Norman

– BUDGET –

Pup – Pupvintage.com
Här finns bland annat en massa fina klänningar och priserna är bra, det mesta kostar under 200 kr.

Lily of the Valley – Lilyofthevalley.se
Klassiker bland nätets second hand-shoppar. Stort och varierat utbud med allt från handgjorda accessoarer och kläder, till symönster och noga utvald second hand.

Tredje Hand – Tredjehand.se
De här unga företagartjejerna syr om second hand-plagg och säljer dem på sin webbsida. Fina och unika plagg – och de flesta kostar runt 200 kr.

– MELLAN –

Mint & Vintage – Mintandvintage.com
Här finns förutom utvald second hand även nya kläder från exempelvis Minimarket och Manoush. Den jättefina och lättnavigerade webbsidan är ett plus.

Adore VintageAdorevintage.com
Drivs av en modetokig tjej i Florida som skeppar sina härliga second hand-fynd över hela världen. Inte superbilligt, men fullt av vill ha-grejer.

House of Paggilo – Paggilo.se
Här finns lite allt möjligt i blandade prisklasser, från fina skor med roliga detaljer, till uppklädda klänningar och hattar.

– LYX –

Posh Girl Vintage – Poshgirlvintage.com
Här finns så mycket fint och även om man inte letar efter lyxvintage så finns en hel del inspiration att hämta i allt från härliga 20-talsunderkläder till balklänningar och galna väskor.

OBS! Missa inte Huldas väskor & vintage-blogg!


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar